Follow us

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Κατερίνας Δαλάκα | "Mου έστειλε "άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι""

Η Κατερίνα Δαλάκα μιλά για πρώτη φορά για την εμπλοκή του ονόματος Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

dalaka fintirikos NDP Photo Agency

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Κατερίνα Δαλάκα, μιλώντας για πρώτη φορά για την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και μεταξύ άλλων θέλησε να εκφράσει την απεριόριστη υποστήριξη της στη 24χρονη, ενώ τόνισε πως ο σύντροφος της δεν έχει καμία ανάμιξη στην εν λόγω υπόθεση.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως "Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει "όχι”, είναι "όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία".

Όσον αφορά στην εμπλοκή του ονόματος του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση δήλωσε πως "Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά για τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένειά του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρό του".

Η Κατερίνα Δαλάκα αναφέρθηκε όπως και στο ψηφιακό bullying που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τα τρομακτικά μηνύματα που της στέλνουν κάποιοι χρήστες.

"Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μήνυμα τα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα "άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι"! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα;

Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ