Follow us

Ευριδίκη - Μπομπ Κατσιώνης | Αναβίωσαν τη φωτογραφία της αφίσας από την ταινία "A star is born"

Η Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης έγιναν επίσης πρωταγωνιστές στις ταινίες "Dirty Dancing" και "Mr. & Mrs. Smith"

evidiki Instagram

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήταν να πρωταγωνιστούσες στην αγαπημένη σου ταινία; Η Ευριδίκη και ο σύζυγος της Μπομπ Κατσιώνης φαίνεται πως έκαναν αυτή τη σκέψη πραγματικότητα, αφού αναβίωσαν την αφίσα από την ταινία "A Star is Born".

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν μία φωτογράφιση για το νέο τεύχος του free press Xodos, στην οποία έκαναν remake τρεις αφίσες από διάσημες ταινίες. Την ταινία "A Star is Born", "Dirty Dancing" και "Mr. & Mrs. Smith".

Στην πρώτη εικόνα, ο Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης πόζαραν ως Lady Gaga και Bradley Cooper με τον τίτλο της ταινίας να μετατρέπεται σε "When Bob met Evridiki". Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκαν ως Patrick Swayzes και Jennifer Gray από την ταινία "Dirty Dancing", η οποία μετατράπηκε σε "Metal Dancing". Τέλος, αναβίωσαν την αφίσα της ταινίας που έφερε κοντά τον Brad Pitt με την Angelina Jolie, δηλαδή το "Mr. & Mrs. Smith", που έγινε "Mr. & Mrs. Music".

Στη λεζάντα της ανάρτησης της, η Ευριδίκη έγραψε "Όταν μου τηλεφώνησε η @nikoumariam και μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη φωτογράφιση για το @xodos.gr της απάντησα "Είσαι τρελή γι’ αυτό σ’ αγαπώ! Αν πείσεις τον @bobkatsionis εγώ είμαι μέσα!" Λίγες βδομάδες μετά έχουμε τις φωτογραφίες στα χέρια μας και ομολογώ ότι μας αρέσουν πολύ!! ❤️Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας Μάριαμ και όλη την ομάδα της. Είστε όλοι υπέροχοι! 🥰".

Η ανάρτηση της Ευριδίκης στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ