Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Όταν είδα να τιτλοφορείται άλλη ως καλύτερη μαμά της showbiz ένιωσα λιγότερο ικανή"

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της από τη στιγμή που γέννησε η κόρης της.

eleonora meleti NDP Photo Agency

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στην εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" το πρωί του Σαββάτου και μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη της, Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά και πως νιώθει ότι έχει δεχτεί mum shaming, ή το μαμαδοbullying όπως το ανέφερε η ίδια.

Η Ελεονώρα Μελέτη για την κόρη της

"Ένιωθα μία απεριόριστη αγάπη για αυτό το πλάσμα και μία άλλη πληρότητα, αλλά ταυτόχρονα είχα κι ένα ανεξήγητο πένθος. Σαν να πενθώ μία πρότερη ζωή… Οι δύο γυναίκες, πριν και μετά τον τοκετό, δεν είχαν βρει μία κοινή πορεία".

Οι δηλώσεις της για την επιλόχειο κατάθλιψη

"Όταν αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από τον ειδικό ένιωθα ότι δεν έχω χρόνο και ήμουν κουρασμένη. Παθολογικά δεν κάλυπτα την επιλόχειο κατάθλιψη. Όταν ζήτησα βοήθεια ήρθα σε επαφή με έναν όρο που δεν ήξερα και μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτό που εμένα με εγκλώβιζε στον εαυτό μου ήταν ότι ένιωθα ότι έχω ακυρώσει την προηγούμενη ζωή μου. Ενώ είχα κάνει το παιδί με έναν άνθρωπο ένιωθα ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον είχε επηρεάσει όσο εμένα. Είχα κλείσει τέσσερις ημέρες να μην μπορώ να κάνω ένα μπάνιο. Όταν είσαι νέα μαμά σου δημιουργεί τρελό άγχος και εκνευρισμό".

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε επίσης πως "Ζήλεψα μαμά που επανήλθε γρηγορότερα στη φόρμα της. Ένιωσα λιγότερο ικανή ως μαμά επειδή είδα να τιτλοφορείται ως καλύτερη άλλη μαμά της showbiz".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ