Follow us

Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει | "Πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ που έπαιζα και τις έβαλαν σε πορνογραφικό site"

"Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου".

natalia dragoumi NDP Photo Agency

Στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία έκανε μία συγκλονιστικό αποκάλυψη.

Η ηθοποιός μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει η εξωτερική εμφάνιση την επαγγελματική της πορεία και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως άγνωστοι είχαν απομονώσει ερωτικές σκηνές από σειρές στις οποίες είχε συμμετάσχει και τις ανέβασαν σε πορνογραφικό site.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Δραγούμη δήλωσε πως "Ξεκίνησα τη δουλειά σε μια εποχή που υπήρχε το γυμνό και στην τηλεόραση και στο σινεμά και στο θέατρο. Αν ήξερα τότε ότι κάθε καρέ θα μπορεί να το δει όποιος θέλει κάποια στιγμή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τρία άτομα πήραν ερωτικές σκηνές από σίριαλ ή ταινίες, τις απομόνωσαν και τις έβαλαν σε site με τίτλο "δείτε επώνυμες να κάνουν σeξ”. Ξεκινούσε από εμάς και μετά είχε σκληρό πορνό. Το ανακαλύψαμε χάρη στον οργανισμό "Διόνυσο” που προστατεύει τα πνευματικά μας δικαιώματα. Για τη μία περίπτωση έχω δικαιωθεί, αλλά και πάλι όχι εντελώς. Οι άνθρωποι αυτοί έβγαλαν χρήματα από αυτό, πολλά" και πρόσθεσε "Φοβήθηκα μην τα δουν τα παιδιά μου και τους μίλησα από νωρίς για το ποια είναι η φύση της δουλειάς μου, τους εξήγησα ότι μπορεί να ακούσουν πράγματα μη κολακευτικά για τη μαμά τους ή αν δουν κάτι. Αλλά τους έχω πει για το ψέμα της δουλειάς".

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Δραγούμη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ