Follow us

Κώστας Μπακογιάννης | Συγκινεί με την ανάρτηση για τη μητέρα του Ντόρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

"Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος".

bakogiannis NDP Photo Agency

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει τον σεβασμό και την υποστήριξη του σε όσους νοσούν, αλλά και στις οικογένειες τους.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε μάλιστα και στη μητέρα του, Ντόρα θέλοντας να της υπενθυμίζει πόσο δυνατή είναι και πόσο τη θαυμάζει η οικογένεια της για το γεγονός αυτό. Υπενθυμίζουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη πάσχει πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Πρόκειται για μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών, η οποία επηρεάζει τα λευκά αιμοσφαίρια που παράγουν αντισώματα.

Όπως έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης "Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου. Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα. Είτε το λέει, είτε όχι. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι. Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι. Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική. Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά "μια χαρά είμαι παιδιά", ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό.

Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα - μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Αλεξία – Κώστας"

Η ανάρτηση του στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ