Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννης Νταλιάνης | Η κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση

Σε ποια σειρά συμμετέχει το νεαρό κορίτσι;

Λαμπροπούλου ΕΡΤ/NDP

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα έχουν επιλέξει να κρατήσουν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την οικογένεια τους και να απασχολούν τα media αποκλειστικά για την επαγγελματική τους πορεία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, όταν συμμετείχαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά "Ιχνη" στο Mega με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να δηλώνει αργότερα την εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" πως "Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη είναι ο τρόπος που μου είπε "γεια σου, χαίρω πολύ”, ο τρόπος που με κοίταξε και μου χαμογέλασε την πρώτη φορά. Κατευθείαν μου φάνηκε διαφορετικός όλων των άλλων".

Αυτή τη σεζόν, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Alpha "Σασμός" και ο σύζυγος της, Γιάννης Νταλιάνης στη σειρά "Αγάπη παράνομη" της ΕΡΤ1. Ο ηθοποιός μάλιστα θα έχει στο πλάι του μία πολύ ξεχωριστή ηθοποιό, δηλαδή την κόρη του. Σύμφωνα με τους τίτλους αρχής της σειράς, ανάμεσα στα ονόματα των παιδιών που θα συμμετέχουν βρίσκεται και αυτό της Έλλης Νταλιάνη.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, το νεαρό κορίτσι θα υποδυθεί τη μικρή κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά, ενώ όπως φαίνεται η Έλλη Νταλιάνη έχει ήδη ξεχωρίσει με το υποκριτικό της ταλέντο.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννης Νταλιάνης | Η κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση
elli ntaliani

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ