Η Φωτεινή Αθερίδου αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση | "Θα σε κρατήσω στην ψυχή μου"

Η Φωτεινή Αθερίδου αποχαιρετά τον καλό της φίλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας. Ο χαμός του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού ήταν ένας ηθοποιός που σέβονταν και αγαπούσαν οι συνεργάτες του.

Ανάμεσα τους και η Φωτεινή Αθερίδου, η οποία θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της και να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον καλό της φίλο, Πάνο. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Φωτεινή Αθερίδου έγραψε "Θα σε αποχαιρετήσω τώρα φίλε μου καλέ … θα σε βγάλω από το μυαλό μου που κοντεύει να σπάσει και θα σε κρατήσω στην ψυχή μου ! είμαι σίγουρη ότι δεν έφυγες για να μας δυστυχήσεις … έφυγες πρώτος και καλύτερος για να μας δείξεις πόσο μικρή είναι η ζωή…. Μια ανάσα …. Κράτησε την και ερχόμαστε κι εμείς να κάνουμε παρέα και να κουτσομπολέψουμε ! Μέχρι τότε έχε γεια ….Η Κουφή σου ❤️".

Η ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου