Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης | Σπάνια πλάνα από το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μετά το τέλος του Survivor.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα ζευγάρι που απασχολούν τα media τον τελευταίο καιρό, αφού ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και συμμετέχει στο reality επιβίωσης "Survivor".

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι είναι μαζί τέσσερα χρόνια και πολύ ερωτευμένοι. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ενώ η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο της δήλωσε πως "Μου είπε "μωρό μου φεύγω και μόλις γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Από την πρώτη στιγμή τον βλέπω πώς αντιμετωπίζει τις νίκες του και τις ήττες του".

Ως ένδειξη της αγάπης του, ο Άρης Σοϊλέδης έχει κάνει τατουάζ το πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά στο δεξί μπράτσο, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον έρωτα του για τη δημοσιογράφο. Σε μία από τις αναρτήσεις του στο Instagram γράφει Σήμερα κλείνουμε 3 χρόνια μαζί ..3 χρόνια που μόνο εύκολα δεν ήταν για ΕΜΑΣ και ειδικά για ΕΜΕΝΑ ... Και όμως εσυ ήσουν πάντα ΕΚΕΙ ..Σε ευχαριστώ για όλα ... ΣΑΓΑΠΩ ❤️ @maria_antwna 18-11-2017".

Το σπίτι της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη είναι σε γήινες αποχρώσεις και minimal αισθητική, ενώ έχουν επιλέξει ένα πολύ εντυπωσιακό φωτιστικό από μπαμπού για το σαλόνι τους. Τόσο για τους τοίχους όσο και για τα έπιπλα έχουν επιλέξει τόνους του μπεζ, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Σπάνια πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού