Follow us

Μελίνα Μακρή | Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση του γιου της "Ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη"

"Ήρθε νωρίτερα το αγοράκι μου. Μας ξάφνιασε".

melina makri Instagram @melina_makris

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μελίνα Μακρή, αφού πριν από λίγες ημέρες γέννησε το πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα αγοράκι που χαίρει άκρας υγείας. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το μωρό γεννήθηκε πρόωρα, γεγονός που ταλαιπώρησε τη νέα μητέρα.

Χθες μάλιστα, η Μελίνα Μακρή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας ένα πολύ τρυφερό κείμενο για τον γιο της.

"New boy in town!💙🧿
03/02/22
Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα!Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ,ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σενα!Σε λατρεύουμε!
Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ,με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια!Είσαι ο καλύτερος!❤🙏 Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου: @gwgwpat_ και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση!
Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr
Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγαπη!❤
Μελίνα & Φράνκι".

Loading...

Σήμερα το πρωί, η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι", αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που πέρασε αλλά και τα πρώτα της συναισθήματα.

Όπως δήλωσε η Μελίνα Μακρή "Ήρθε νωρίτερα το αγοράκι μου. Μας ξάφνιασε. Όλα πήγαν καλά, δόξα το Θεό. Είναι εδώ και τον χαίρομαι! Είναι μαγικό, αλλάζει ο κόσμος και η ζωή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη, τον χαζεύω με τις ώρες. Ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη μου, απαιτητική και η γέννα ήταν δύσκολη βέβαια. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα αυξημένο το ζάχαρο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έσπασαν τα νερά, είναι πρωινός τύπος! Έχει άποψη, ήθελε να έρθει το πρωί. Πήγαινα να κοιμηθώ γιατί είμαι βραδινός τύπος. Πηγαίναμε φυσιολογικό αλλά προς το τέλος έκανα καισαρική. Βίωσα και τα δύο. Είναι πολύ σημαντικό για τις μαμάδες να μας στηρίζουν οι άντρες μας. Ο σύζυγος μου ήταν δίπλα μου, βράχος".

Η συνέντευξη της στο "Χαμογέλα και πάλι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ