Follow us

Δημήτρης Ουγγαρέζος | "Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά"

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε εάν θα συμμετείχε ποτέ στο Survivor.

Δημήτρης Ουγγαρέζος NDP Photo Agency

Στην κάμερα της εκπομπής του Mega "Τι λες τώρα" και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια των γονιών του, την προσωπική του ζωή, τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε εάν θα συμμετείχε ποτέ σε reality επιβίωσης όπως το Survivor.

Αναφορικά με τους γονείς του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχτηκε πως "Δεν το έχω αντιμετωπίσει, δεν το έχω ξεπεράσει. Το έχω κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο, κλεισμένο καλά εκεί και δεν το έχω δει. Μου σκάνε οι αναμνήσεις, οι τελευταίες μας στιγμές και φρικάρω. Ζορίζομαι. Μου λείπουν πολύ…".

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα σε μία πλάκα που του έκανε ο ραδιοφωνικός του συνεργάτης, Σταμάτης στην εκπομπή που παρουσιάζουν. "Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ο Σταμάτης με έφερε σε δύσκολη θέση για την αποχή μου από το σεξ. Οι τίτλοι ότι έχω να κάνω 2,5 χρόνια σεξ με έκαναν να ντραπώ! Όχι δεν ισχύει, δόξα το Θεό. Είμαι 2,5 χρόνια μόνος μου. Το απήλαυσα, τώρα νιώθω την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου".

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως "Επέστρεψα στην Ελένη, είναι ανέλπιστο αυτό που ζω. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που όλοι θέλουμε να γίνουμε επαγγελματικά". Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς τον ρώτησε εάν θα συμμετείχε ποτέ στο Survivor με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά "Παναγίτσα μου, σε παρακαλώ, βοήθησε με! Μη με φέρεις στη θέση να πάω στο Survivor. Πουλάς ένας κομμάτι του εαυτού σου, που δεν θα το εξέθετες υπό άλλες συνθήκες, για τα χρήματα. Παρακαλώ τον Θεό να μη με φέρει σε αυτή τη θέση, αν με φέρει θα το κάνω. Δεν θεωρώ ότι είναι αναξιοπρεπές, είναι ένα αλισβερίσι που δεν θα επέλεγα να κάνω".

Η συνέντευξη του στην εκπομπή "Τι λες τώρα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ