Follow us

Brian Austin Green | Θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά

Ο πρώην σύζυγος της Meghan Fox προχώρησε τη ζωή του.

MissBloom TEAM
Brian Austin Green Splash News / Ideal Image

Κάποια πολύ ευχάριστα νέα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορούν τον Brian Austin Green, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς για πέμπτη φορά. Ο πρώην σύζυγος της Meghan Fox, η οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον ράπερ Machine Gun Kelly, είναι ζευγάρι με την Sharna Burgess και πολυ ερωτευμένοι. Η ευτυχία τους μάλιστα θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του παιδιού τους.

Ο ηθοποιός και η 35χρονη Αυστραλιανή χορεύτρια του του Dancing With the Stars γνωρίστηκαν μέσω ενός business manager. Πρόσφαρα μάλιστα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Χαβάη με τον Brian Austin Green να δηλώνει αργότερα πως "Περάσαμε πραγματικά υπέροχα! Είναι καταπληκτική. Υπεύθυνη και τρομερά γλυκιά. Ενδιαφέρεται για τους άλλους, είναι παθιασμένη και ευχάριστη. Αισθάνομαι ευλογημένος αυτή τη στιγμή".

Υπενθυμίζουμε πως ο Brian Austin Green και η πρώην σύζυγος του, Meghan Fox είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Tον 9χρομνο ​​Νόα, 9, τον 7χρονο Μπόντι και την 5χρονη Τζόουρνι. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσω της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" έχει ακόμα έναν 19χρονο γιο από προηγούμενο γάμο του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ