Follow us

Σωτήρης Τσαφούλιας | "Δεν με θεωρώ influencer - Δε καταλαβαίνω γιατί παίρνω εύσημα για τα αυτονόητα"

Η σπάνια συνέντευξη του ταλαντούχου σκηνοθέτη.

Σωτήρης Τσαφούλιας NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast Star μίλησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με αφορμή τη θεατρική παράσταση "Αινιγματικές παραλλαγές” την οποία σκηνοθετεί μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. O γνωστός σκηνοθέτης που ειδικά μετά το ξέσπασμα του κινήματος Me too έχει επικροτηθεί πολλές φορές για τις δημόσιες τοποθετήσεις του, απάντησε και στο αν θεωρεί τον εαυτό του Influencer:

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνω τόσα πολλά εύσημα για το αυτονόητο. Δε θεωρώ τον εαυτό μου Influencer, δεν πιστεύω στους Influrncers, δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Όταν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για κάτι όταν με ρωτάνε, καταθέτω απλά τον τρόπο που σκέφτομαι. Τώρα, αν ο τρόπος που σκέφτομαι έχει απήχηση σε κάποιους ανθρώπους…

Δε μου αρέσει ούτε να επηρεάζω ούτε να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Είμαι κατά της κοπαδοποιήσης της σκέψης των ανθρώπων. Λέω απλά αυτά που νιώθω και μου κάνει εντύπωση να παίρνει κανείς τα εύσημα για τα αυτονόητα.

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, είναι κάτι που απολαμβάνω και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά από εκεί και πέρα δε το κάνω γι΄αυτόν τον λόγο. Όταν θέλω να μοιραστώ μια σκέψη με τους συνανθρώπους μου το κάνω, μέσα από εσάς, μέσα από τα έργα μου. Θα προτιμούσα να απασχολώ κυρίως για τα έργα μου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ