Follow us

Celebrity News | Χείμαρρος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου & η Δανάη Μπάρκα μιλά για την κριτική που δέχτηκε

Η διπλή ψηφοφορία στο Survivor στρίμωξε για τα καλά τους "Διάσημους", έξαλλη η Μαρία Αντωνά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου & ​ένας ακόμη σταθμός διεκδικεί τη Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Alpha. ​

MissBloom TEAM
Celebrity News | Χείμαρρος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου & η Δανάη Μπάρκα μιλά για την κριτική που δέχτηκε yupiii collage

Survivor | Η διπλή ψηφοφορία στριμώχνει για τα καλά τους "Διάσημους"! Η μισή ομάδα στον τάκο

Celebrity News | Χείμαρρος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου & η Δανάη Μπάρκα μιλά για την κριτική που δέχτηκε

Ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού βρήκε τους "Διασήμους" στη δύσκολη θέση να στείλουν άλλους δύο παίκτες τους στον τάκο, εξαιτίας της προσθήκης διπλής ψηφοφορίας.

Περνώντας για πρώτη φορά στην κάλπη, οι κόκκινοι έβαλαν τη Μυριέλλα Κουρεντή στη θέση της τρίτης υποψήφιας προς αποχώρηση. Η ίδια τόνισε ότι το περίμενε και πως το είχε ζητήσει από την ομάδα της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Χείμαρρος η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: "Δεν θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλάει έτσι για τη σχέση μου"

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ένταση επικρατεί στην ομάδα των "Διασήμων", ειδικά ανάμεσα στα κορίτσια. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν μάσησε τα λόγια της με αφορμή όλων όσων συνέβησαν χθες στην καλύβα με πρωταγωνίστρια τη Βρησηίδα Ανδριώτου, αποκαλύπτοντας ότι το άσχημο κλίμα μεταξύ τους οφείλεται σε μερικά απρεπή σχόλια της παίκτριας για τη σχέση της αλλά και για την ίδια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έξαλλη η Μαρία Αντωνά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου: "Τι θες κούκλα μου;"

Μαρία Αντωνά

Στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα” σχολιάστηκε η κόντρα της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Άρη Σοϊλέδη, με την Μαρία Αντωνά να παίρνει το μέρος του συντρόφου της και να μην κρύβει τον εκνευρισμό της με την παίκτρια του Survivor.

Συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός είπε: "Το πιο τρομερό από όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλάει για σεβασμό γιατί αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η ίδια δεν είχε σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ακόμα ένας σταθμός διεκδικεί τη Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Alpha

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εδώ και οκτώ χρόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την πρωινή ζώνη του Alpha. Ωστόσο, σχεδόν τέσσερις μήνες πριν την εκπνοή της φετινής σεζόν, το όνομά της φαίνεται πως έχει βρεθεί στο επίκεντρο της φημολογίας για τις επικείμενες μεταγραφές.

Σύμφωνα με τη Real Life, μάλιστα, στο παιχνίδι της διεκδίκησης της διάσημης παρουσιάστριας μπήκε και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται να έχει κάνει κρούση στην ίδια μέσω υψηλόβαθμου στελέχους της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δανάη Μπάρκα για την κριτική που δέχτηκε: "Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα, αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω"

Δανάη Μπάρκα

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο "Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 το απόγευμα της Δευτέρας η Δανάη Μπάρκα. Η διάσημη παρουσιάστρια του MEGA μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, τη σχέση της με τους γονείς της και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η Δανάη Μπάρκα δεν δίστασε να απαντήσει και στο πως αντιμετώπισε την κριτική που δέχτηκε όταν μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ