Follow us

Έλενα Κρεμλίδου | Η εξομολόγηση της instagrammer στο Πρωινό: "Πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού"

"Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα - Δεν φοβάμαι να τον δω πλέον, δεν έχω κάτι να ντραπώ".

Έλενα Κρεμλίδου Glomex Ant1

Στο "Πρωινό" φιλοξενήθηκε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η Έλενα Κρεμλίδου, προκειμένου να μιλήσει για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν χωρίς τη θέλησή της στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα τρία "ροζ βίντεο" στα οποία υποτίθεται ότι πρωταγωνιστεί η ίδια, κάτι για το οποίο έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και instagrammer, είπε σχετικά:

Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία θεωρητικά ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Λένε το ονοματεπώνυμό μου.

Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν "ή θα μου στείλεις άλλο υλικό ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου".

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, και όντως ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως τηλέφωνο στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα ακριβως τι μου συμβαίνει. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή".

Αναφορικά με τους γονείς της και πώς το αντιμετωπίζουν, η "Mariposa" αποκάλυψε:

Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα. Η μητέρα μου το ξέρει ήταν ανέκαθεν μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, μου είπε ότι τώρα που θα βγω να μιλήσω, θα το μάθει περισσότερος κόσμος. Της είπα ότι το ξέρω αλλά δεν με ενδιαφέρει, γιατί τώρα νιώθω πιο δυνατή.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου, όλες οι κοπέλες που το έχουν πάθει και ντρέπονται, να μην ντρέπονται γιατί εμπιστεύτηκαν κάποιον, γιατί επέλεξαν να είναι σέξι, να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους ή απλά να νιώθουν καλά με το σώμα τους. Ντροπή είναι σε αυτόν και σε αυτούς που το βλέπουν.

Απόψε πάω στη Θεσσαλονίκη και θα δω τον μπαμπά μου. Δεν φοβάμαι να τον δω πλέον. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι κάνω σεξ. Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι είναι πολύ υπερήφανος αυτή τη στιγμή".

Έλενα Κρεμλίδου | Δάκρυσε μιλώντας για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ