Follow us

Η Δανάη Μπάρκα για σκηνοθέτη | "Μου είπε "τι ρόλους θα παίξεις έτσι;"

Έβγαινα στη σκηνή και άκουγα "α αυτή είναι η κόρη της Βίκυς".

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα

Τη δική της εμπειρία αναφορικά με το body shaming στον κόσμο του θεάματος μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της. Με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Αντωνιάδη που αποκάλυψε ότι άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει πως αν θέλει να κάνει καριέρα πρέπει να χάσει κιλά, η ηθοποιός διηγήθηκε μια προσωπική της ιστορία.

Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου | "Η μητέρα μου με έχει δηλητηριάσει με ψαρόσουπα"

Συγκεκριμένα, η 29χρονη αποκάλυψε ότι ένας σκηνοθέτης της είχε πει ότι λόγω εμφάνισης δεν θα μπορέσει να κάνει καριέρα στην υποκριτική.

"Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας. Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι "πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”.

Υπάρχει σκηνοθέτης που μου έχει πει σε πολύ τρυφερή ηλικία- και ούσα κόρη ηθοποιού η έκθεση για εμένα ήταν πολύ πιο σκληρή, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν.

Έβγαινα στη σκηνή και άκουγα, "α αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχικά λέγοντάς σου "έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους.

Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ