Follow us

Sweet 18 | Η Μελίνα Νικολαΐδη γιόρτασε την ενηλικίωσή της - Η φωτογραφία με τη μητέρα της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια, το repost του ηθοποιού και τα υπέροχα λόγια: "Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρονια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!".

Βανδή Instagram

"Θυμάστε τότε που σας αποχαιρέτησα με μια συναυλία στο Λυκαβηττο φεύγοντας για Μαδρίτη τραγουδώντας το "Ο,τι ονειρευόμουν"; Ε,πέρασαν 16 χρονια", έλεγε η Δέσποινα Βανδή πριν από δύο χρόνια. Ε, η Μελίνα Νικολαΐδη σήμερα, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, έγινε 18 ετών και η μητέρα της τής ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι όπως είδαμε και σε σχετικό στόρι.

Διαβάστε Επίσης

Τόσο ο πατέρας της, Ντέμης Νικολαίδης, ο οποίος μίλησε συγκίνηση κάποιες ώρες πριν για την ενηλικίωσή της, όσο και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, γιόρτασαν μαζί της αυτή την υπέροχη κομβική ηλικία με ευχές και με μια γιορτή που στήθηκε στο σπίτι της οικογένειας όπως είδαμε σε ανάρτηση που έκανε η 18χρονη.

Μάλιστα, το εν λόγω story που ανέβασε η Μελίνα στο προφίλ της στο Instagram, έγινε repost από τον Βασίλη Μπισμπίκη, αποδεικνύοντας τις άψογες σχέσεις που συνδέουν την οικογένεια με τον γνωστό ηθοποιό.

Βασίλης Μπισμπίκης

Στη συνέχεια, ανέβασε και η μητέρα της μία υπέροχη κοινή φωτογραφία τους γράφοντας τα εξής υπέροχα λόγια:

"Εσυ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρονια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρο μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη!".

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Ας δούμε τώρα και κάποιες παλαιότερες ευχές της περήφανης μαμάς σε γενέθλια της Μελίνας.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ