Follow us

10 χρόνια Missbloom | Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν η ιδανική οικοδέσποινα για το πιο συναρπαστικό digital party

Το Missbloom.gr δεν θα μπορούσε να μην έχει την πιο αισιόδοξη και θετική hostess.

MissBloom TEAM
Ελένη Βουλγαράκη

Ότι το Missbloom συμπλήρωσε τα 10 του χρόνια σίγουρα το γνωρίζεις, μιας και εδώ και δύο περίπου μήνες δεν έχουμε σταματήσει να το γιορτάζουμε με τα πιο συναρπαστικά (digital) events.

Μια δεκαετία που βρίσκει τις γυναίκες στο επίκεντρο της προσοχής μας ολοκληρώθηκε και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να συνεχίσουμε να κρατάμε στις αναγνώστριες την αγαπημένη τους- γνώριμη πια- παρέα. Μόδα, ομορφιά, νέα από τη showbiz και όσα συμβαίνουν στον κόσμο, είναι μερικά μόνο από τα καθημερινά θέματα που μας απασχολούν. Επομένως δεν θα μπορούσαν να μην απασχολούν και το Missbloom.gr.

Για να "σβήσει" σωστά τα 10 του κεράκια λοιπόν, ετοιμάσαμε το πιο συναρπαστικό digital party με εκλεκτούς καλεσμένους, από παλεότερα μέλη της παρέας μας μέχρι και τα πιο νέα entries.

Ποιος όμως υποδέχθηκε όλους αυτούς τους celebrity φίλους και συνεργάτες μας;

10 χρόνια Missbloom | Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν η ιδανική οικοδέσποινα για το πιο συναρπαστικό digital party

Η Ελένη Βουλγαράκη, επισήμως επάξια Missbloomer, έβαλε το ιδανικό party dress και βρέθηκε να χοροπηδά ανάμεσα σε ροζ μπαλόνια, πολύχρωμες τούρτες και γιρλάντες, αποδεικνύοντας ότι είναι η τέλεια hostess.

Με την πιο θετική αύρα και playful διάθεση, η πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια δεν άργησε να μπει στο κλίμα και να φέρει σε πέρας την αποστολή της.

Ελένη Βουλγαράκη

Eleni, the Missbloomer

Έτσι, μετέδωσε τα πιο αισιόδοξα vibes, μας έβαλε όλους στο κλίμα και ανταποκρίθηκε αμέσως στο concept "10 χρόνια Missbloom".

Ωστόσο, δεν "χαρίστηκε" στους διάσημους καλεσμένους μας και τους υπέβαλλε στο πιο διασκεδαστικό quiz. Για να χριστούν "Miss/Mister Missbloom" έπρεπε να απαντήσουν πρώτα σε μια σειρά ερωτήσεων με θεματολογία που αφορά στη μόδα, τα social media και τους celebrities.

Ελένη Βουλγαράκη

Αφού λοιπόν τους εξέτασε και αξιολόγησε το επίπεδο των γνώσεών τους, έκανε τη λαμπερή "απονομή", η οποία (όταν μιλάμε για το Missbloom) περιλαμβάνει την πρέπουσα στέψη με στέμα και κορδέλα και φυσικά την πιο λαχταριστή τεράστια, yummy τούρτα.

Όπως καταλαβαίνεις, δέχθηκε με χαρά να είναι μέρος αυτού του διαδραστικού event και να υποδεχθεί τους καλεσμένους μας στο studio για αμέτρητα παιχνίδια, αφού το Missbloom.gr και η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις γυναίκες, με σεβασμό σε αξίες όπως η αυθεντικότητα, η αισιοδοξία, η τόλμη, και η γυναικεία ενδυνάμωση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ