Follow us

50 ≈ ημέρες στο Survivor | Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φοβάται ότι μπορεί να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη και να μην το ξέρει

Ακόμα ένα χαμένο έπαθλο επικοινωνίας για τους μπλε και "αναπάντητες κλήσεις παντού" για την 22χρονη παίκτρια.

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Χρήστο Δάντη NDP

Μια "βόμβα" έριξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο χθεσινοβραδινό (8/2) επισόδειο του Survivor, αναφορικά με την προσωπική της ζωή. Θυμίζουμε ότι η παίκτρια των Μαχητών είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον Χρήστο Δάντη, όπως έχει γίνει γνωστό.

Μάλιστα, έχει αναφερθεί έμμεσα στον τραγουδιστή και συνθέτη και στο reality ουκ ολίγες φορές, λέγοντας πόσο της λείπει, ενώ επιβεβαίωσε και τη σχέση τους όταν πριν από μερικά επισόδεια ανέφερε με υπονούμενο στίχους από ένα τραγούδι του.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor λοιπόν, είδαμε τους παίκτες να μάχονται για μία ακόμη φορά για το έπαθλο επικοινωνίας, προκειμένου να λάβουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν ο Γιώργος Λιανός, ρωτώντας όλους τους παίκτες πώς νιώθουν για το έπαθλο, ρώτησε και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, εκείνη απάντησε: "Δεν ξέρω και πότε το έχει στείλει, μπορεί να έχουμε χωρίσει δηλαδή, να έχουν περάσει τόσες βδομάδες και να είναι το μήνυμα από π.Χ. Θέλω πάρα πολύ, το έχω δείξει. Ήρθα με χαρά να μην κλαίω, γιατί είναι πιο γουρλούδικο. Την προηγούμενη φορά που ήμουν χαρούμενη το πήραμε, οπότε ήρθα με χαρά σήμερα".

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη | "Μπορεί να έχουμε χωρίσει"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ