Follow us

Celebrity News | Τεράστια ανατροπή στο συμβούλιο του Survivor με δύο διασήμους εκτός παιχνιδιού & οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών για την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η εξομολόγηση του Μιχαήλ Άγγελου Βαρθακούρη, οι συγκινητικές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του, ο τραυματισμός της Ασημίνας Χατζηανδρέου & η σπάνια συνέντευξη της Holly Grace.

MissBloom TEAM
yupiii

Holly Grace: "Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον, Δεν γύριζα από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη"

Celebrity News | Τεράστια ανατροπή στο συμβούλιο του Survivor με δύο διασήμους εκτός παιχνιδιού & οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών για την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε στο πλατό της εκπομπής "The 2night show" τη Holly Grace. Η δημοφιλής drag queen έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοφιλή παρουσιαστή αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα παιδικά της χρόνια, αλλά και στη συμμετοχή της στην πολυσυζητημένη καμπάνια γνωστού brand σαμπουάν, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Holly Grace αρχικά δήλωσε ότι ο εκφοβισμός είναι κάτι που αντιμετώπιζε από πάντα: "Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν "γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τεράστια Ανατροπή στο συμβούλιο του νησιού! Δύο "Διάσημοι" εκτός παιχνιδιού

Survivor

Κρίσιμες καταστάσεις βιώνουν οι ομάδες των "Μαχητών" αλλά και των "Διασήμων". Η πείνα έχει εξαντλήσει τους μπλε, τη ίδια στιγμή οι κόκκινοι μπήκαν στο σημερινό συμβούλιο του νησιού έχοντας πέντε παίκτες στον τάκο.

Τα παράπονα των "Μαχητών" εκνεύρισαν τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία τόνισε πως όλοι περνούν δύσκολα και πως θυματοποιούν τους εαυτούς τους. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των παικτών με τους κόκκινους να επιμένουν ότι όταν εκείνοι είχαν σερί ήττες δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τραυματισμός για την Ασημίνα Χατζηανδρέου! Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες της

survivor

Μία απρόσμενη εξέλιξη περίμενε την Ασημίνα Χταζηανδρέου κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος επάθλου. Η παίκτρια των μπλε χτύπησε το γόνατό της τη στιγμή που έπαιζε απέναντι στη Μυριέλλα Κουρεντή.

Η "Μαχήτρια" προσγειώθηκε άτσαλα μέσα στο νερό και αμέσως έβαλε τις φωνές από τους πόνους. "Το γόνατό μου" φαίνεται να λέει μέσα στον πανικό της. Ο αγώνας, όπως ήταν φυσικό επόμενο, διακόπηκε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η γιορτινή έναρξη της "Ελένης" – Οι συγκινητικές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο & στην κόρη της, Λάουρα

Ελένη Μενεγάκη άρωμα

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Δημήτρης Ουγγάρεζος, ο οποίος κλείνει τα 42 του χρόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής που φέτος βρίσκεται στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA δέχτηκε την τούρτα-έκπληξη και τις ευχές τόσο από τη διάσημης παρουσιάστρια, όσο και από τους συνεργάτες της. Η μέρα όμως είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελένη Μενεγάκη γιατί εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τα γενέθλιά της έχει και η κόρη της, Λάουρα, που κλείνει τα 17.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επίσημο! Η Κάτια Ταραμπάνκο εισβάλλει στο "Survivor" - Οι πρώτες αντιδράσεις των "Διασήμων"

Κάτια Ταραμπάνκο

Η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο "Survivor" είναι γεγονός. Το γνωστό μοντέλο έχει αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ πριν από μικρό χρονικό διάστημα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα της επιστροφής της στον "τόπο του εγκλήματος".

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο επόμενο επεισόδιο του "Survivor" το οποίο θα είναι διαθέσιμο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: "Δεν επιχείρησα να τραγουδήσω. Ο πατέρας μου, μου είπε "Παιδί μου είσαι φάλτσος""

Μιχαήλ - Άγγελος Βαρθακούρης

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "The 2night show" τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στη σχέση του με τους γονείς του αλλά και στην καριέρα του στον χώρο της φωτογραφίας.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης δεν ακολούθησε ποτέ το αντικείμενο που σπούδασε: "Από τα πράγματα που γραφόντουσαν για μένα είναι ότι είμαι 27 χρόνων και σκηνοθέτης. Δεν ήμουν ποτέ σκηνοθέτης, αθλητική δημοσιογραφία σπούδασα, καμία σχέση. Δεν την εξάσκησα ποτέ δεν μου άρεσε καθόλου, δεν ήταν ποτέ το "κάλεσμά μου"".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ