Follow us

Πάνος Νάτσης | Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του, 12 ημέρες μετά τον θάνατό του (βίντεο)

Σε βαρύ κλίμα, με έντονη συγκίνηση. Το ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού.

Πάνος Νάτσης NDP

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση που "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ήβη το βράδυ της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε ότι έχουν περάσει 12 ημέρες από τον θάνατο του ηθοποιού σε ηλικία μόλις 31 ετών, όταν οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Πάνος Νάτσης | Η σύντροφός του "σπάει" για πρώτη φορά της σιωπή της και ξεσπά σε κλάματα

Το "παρών" στη βραδιά έδωσαν όλοι οι συντελεστές της παράστασης "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία συμμετείχε και ο αδικοχαμένος ηθοποιός.

Σε πολύ βαρύ κλίμα, επρόκειτο για μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ενώ κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν θέλησε να απαθανατιστεί από τους φωτογράφους και τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί.

Δηλώσεις στις κάμερες έκαναν άλλοι καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν όπως η Λουκία Πιστιόλα και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

"Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Να παιχτεί τώρα μια παράσταση, όπου ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές δεν είναι πια στη ζωή και ένα παιδί που ήταν μέσα στη χαρά. Δεν ξέρω δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά. Είναι μία από τις σκληρότερες δουλειές, να κάνεις τον κόσμο να γελάει, ενώ μέσα σου είσαι σε μια τραγική κατάσταση" είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ενώ η Λουκία Πιστιόλα τόνισε: "Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά. Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν".

Πάνος Νάτσης | Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του, 12 ημέρες μετά τον θάνατό του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ