10 χρόνια Miss Bloom | H Shoprano γιορτάζει μαζί μας το πιο μεγάλο digital party

To fun quiz, οι tricky ερωτήσεις, οι ξεκαρδιστικές στιγμές με την παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα δεις στο νέο επεισόδιο του "The Missbloom Throwback Game".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

10 χρόνια Miss Bloom: Μια υπέροχη δεκαετία που δεν γινόταν να μην γιορταστεί όπως της αξίζει, κόντρα στους περιορισμούς της εποχής. Γι' αυτό κι εμείς στο Miss Bloom αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα μεγάλο digital party με καλεσμένες όλες εσάς, τις γυναίκες που μας στηρίζετε και μας διαβάζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Από αυτό το συναρπαστικό party δεν γινόταν φυσικά να λείπουν οι celebrity φίλες αλλά και συνεργάτες που ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι μαζί μας πριν κάποια χρόνια. Στο λαμπερό "cast" ανήκει και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, που ήρθε να συμπληρώσει τη λαμπερή ομάδα των καλεσμένων μας. Η πολύ δημοφιλής πλέον @Shopranoblog έκανε τα πρώτα shopping βήματά της… incognito στο ξεκίνημα του Miss Bloom ενώ τώρα θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές fashionistas (και influencers) της Ελλάδας. Παραμένοντας missbloomer at heart, γιορτάζει μαζί μας τα 10 χρόνια και συμμετέχει στο πιο fun quiz που θα δεις ποτέ.

Με οικοδέσποινα τη γλυκιά Ελένη Βουλγαράκη, η Χρυσιάννα τεστάρει τις γνώσεις της σε κατηγορίες όπως η μόδα, τα social media και οι celebrities, με στόχο να κατακτήσει το... στέμμα αλλά και τον τίτλο της "Miss Missbloom". Ως γνήσιο παιδί της μόδας, απάντησε ολόσωστα τις αντίστοιχες ερωτήσεις του "The Missbloom Throwback Game" (αλλά και όλες τις υπόλοιπες) και αναδείχθηκε κι εκείνη σε Miss Missbloom 2011-2021.

Απόλαυσε τις μοναδικές Shoprano και Eλένη Βουλγαράκη σε άλλο ένα επεισόδιο του "The Missbloom Throwback Game":