Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης | Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Νάτση και η ανακοίνωση για τις παραστάσεις

''Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον.''

Γιώργος Καπουτζίδης | Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Νάτση και η ανακοίνωση για τις παραστάσεις NDP

Ο διάσημος ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση με ένα συγκινητικό μήνυμα ανακοινώντας παράλληλα την επανέναρξη της θεατρικής παράστασης "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”.

Η παραστάσεις συνεχίζονται...

Υπενθυμίζεται, πως πριν λίγες ημέρες ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του. Στην εν λόγω παράσταση πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και πλέον τη θέση του στο έργο έχει πάρει ο κολλητός του φίλος, Ευθύμης Γεωργόπουλος. Άλλωστε, ήταν ο άνθρωπος που ο Πάνος Νάτσης είχε επιλέξει να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση που κόλλαγε κορονοϊό.

Χθες, στο θέατρο ''ΗΒΗ'' πραγματοποιήθηκε μια βραδιά φίλων στην μνήμη του ηθοποιού με το κλίμα να είναι βαρύ και τη συγκίνηση διάχυτη. ''Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας!'', έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την επανέναρξη των παραστάσεων.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ