Follow us

Celebrity News | Η Ματίνα Παγώνη μιλά για την απώλεια της μητέρας της & η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με κατακόκκινα τριαντάφυλλα

O Γιάννης Ζουγανέλης μιλά για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Αθηνά Μαξίμου για την υιοθεσία, η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει: "Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή & ο Σάκης Ρουβάς τοποθετείται για το περιστατικό στο μουσικό λύκειο στο Ίλιον.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Ματίνα Παγώνη στο "Ενώπιος Ενωπίω" | Η τραυματική εμπειρία που την οδήγησε στα ιατρικά μονοπάτια & η απώλεια της μητέρας της

Celebrity News | Η Ματίνα Παγώνη μιλά για την απώλεια της μητέρας της & η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με κατακόκκινα τριαντάφυλλα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" τη Ματίνα Παγώνη. Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στην απόφασή της να ακολουθήσει την ιατρική επιστήμη, αλλά και στον θάνατο της μητέρας της.

Μία έντονη στιγμή έφτασε για να πει στον εαυτό της ότι η ιατρική είναι μονόδρομος. Η ίδια περιέγραψε χαρακτηριστικά: "Ήμουν επτά ετών και ήθελα να δω τον μπαμπά μου μέσα στη μονάδα. Χτυπιόμουν από το κλάμα στο νοσοκομείο οπότε ο διευθυντής της μονάδας μου είπε ότι θα με πάει αλλά μου ζήτησε να μην κλάψω. Μου είπε να έχω θάρρος και να είμαι ψύχραιμη κι εγώ δέχτηκα. Δεν κατάλαβα τι ήταν εκεί, νόμιζα ότι θα μου μιλήσει και θα τον φιλήσω.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Full in love! Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με κατακόκκινα τριαντάφυλλα

Ελένη Μενεγάκη

Μιας κι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί μια όμορφη ανάρτηση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η διάσημη παρουσιάστρια του MEGA λίγο μετά το τέλος της σημερινής της εκπομπής δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τα αγαπημένα της κόκκινα τριαντάφυλλα προκαλώντας των ενθουσιασμό των θαυμαστών της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

O Γιάννης Ζουγανέλης για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Είχε μία μυστήρια ενέργεια.Ήθελε να μου κόψει μία σκηνή, στην οποία είχα μεγάλη επιτυχία"

Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήτνα καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά". Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις του κινήματος #Metoo στον χώρο του θεάτρου, αλλά και στις πολύκροτες υποθέσεις Φιλιππίδη - Λιγνάδη.

Όσον αφορά όλα όσα ήρθαν στο φως, ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε: "Λίγο πολύ από τις συμπεριφορές των ανθρώπων καταλαβαίνεις τι μπορεί να υποβόσκει. Βλέπεις τις συμπεριφορές και λες αυτός είναι βίαιος και ενδεχομένως μπορείς να είναι βίαιος και στον τρόπο που συμπεριφέρεται με το άλλο ή το ίδιο φύλο. Χάρηκα που βγήκε όλο αυτό αλλά πιστεύω πως το ποσοστό στον χώρο μας είναι πολύ λιγότερο από το ποσοστό από την υπόλοιπη κοινωνία".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Τζούλια Νόβα αποκαλύπτει: "Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι να πάρω μια εκπομπή. Έγινε χαμός"

Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μουστάκη για την εκπομπή "Mega Καλημέρα". Το εντυπωσιακό κορίτσι του "τροχού" μίλησε για την προσωπική της ευτυχία στο πλευρό του Μιχάλη Βιτζηλαίου, για τον ερχομό της κόρης τους, ενώ μοιράστηκε ορισμένα μελανά σημεία της τηλεοπτικής της καριέρας.

"Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι πολύ δυναμικός, ξέρω πως όταν τον χρειαστώ θα είναι εκεί. Όταν ήμουν έγκυος έλεγα "Να κάτσω με τη μικρή; Ξεχάστε το! Θα κάνω βόλτες. Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της" ανέφερε αρχικά η ίδια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάκης Ρουβάς τοποθετείται για το περιστατικό στο μουσικό λύκειο στο Ίλιον: "Φορούσαν φούστα από την αρχαιότητα"

Σάκης Ρουβάς

Το περιστατικό στο μουσικό λύκειο στο Ίλιον κατά το οποίο trans μαθήτρια εμφανίστηκε με φούστα στον χώρο του σχολείου με αποτέλεσμα να δεχτεί υποτιμητικά σχόλια από καθηγητή της, απασχόλησε την κοινή γνώμη.

Η κάμερα της "Super Κατερίνα" συνάντησε τον Σάκη Ρουβά, με τη δημοσιογράφο να του ζητά τη δική του γνώμη, αφού εκείνος ήταν "ο πρώτος που φόρεσε φούστα". Ο δημοφιλής pop star αρνήθηκε αυτή τη φράση, τονίζοντας ότι πρέπει να αναλάβουν δράση οι αρμόδιοι επί του θέματος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Αθηνά Μαξίμου για την υιοθεσία: "Έχουμε βάλει μια τελεία σε αυτό - Είναι εγωιστικό να θέλεις σώνει και ντε να αποκτήσεις παιδί"

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης

Μια σπάνια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "ΜΕGA Καλημέρα” η Αθηνά Μαξίμου. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για όλους και για όλα μοιράστηκε τις σκέψεις της για την υιοθεσία και την ψυχανάλυση, για τις δυσκολίες στο θέατρο αλλά και για τη σχέση της με το σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη.

"Υπήρξε στιγμή που ήθελα βοήθεια και πήγα σε ψυχολόγο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν μου ξανασυμβεί, δεν θα διστάσω να το επαναλάβω. Συνέβη κάτι στη ζωή μου που είχα την αίσθηση ότι είχα χάσει το εγχειρίδιο και δεν ξέρω πως λειτουργώ. Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν δίπλα μου. Υπάρχει κίνδυνος όταν κάνει μόνο ο ένας ψυχανάλυση. Με τον Αιμίλιο νομίζω όμως πως όλα αυτά τα χρόνια πηγαίνουμε μαζί” ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ