Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Έτσι απάντησε στις αντιδράσεις μετά τη δημόσια έκκλησή της για την κηδεία της μητέρας της

"Καταλαβαίνω την Κατερίνα Καινούργιου και την νιώθω. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα".

Καινούργιου Χρηστίδου NDP

Πολλά ήταν τα σχόλια που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη δημόσια έκκληση της Σίσσυς Χρηστίδου να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της. Η παρουσιάστρια κατέστησε σαφές ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

Σίσσυ Χρηστίδου | Η δημόσια έκκληση μετά την κηδεία της μητέρας της (εικόνες)

Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Σχολιάζοντας την εν λόγω έκκληση, την επόμενη ημέρα η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας

Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο, για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα, μιλάω για τον εαυτό μου, να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους;

Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου.

Ένας χρήστης του Twitter λοιπόν, συνεχάρηκε την Κατερίνα Καινούργιου γράφοντας:

Επιτέλους βρε @katrinken μίλησες σωστά Κ σκέφτηκες σωστά κ το αυτονόητο. Εσύ κ η μαντάμ @SissyChristidou που βγάλατε πολλά προσωπικά δεδομένα κ στιγμές άλλων ανθρώπων σε εκπομπές, θέλει μεγάλο θράσος να ζητάτε τώρα προσωπικές στιγμές δικές σας. #superkaterina.

Το σχόλιο αυτό υπέπεσε στην προσοχή της Σίσσυς Χρηστίδου που θέλησε να απαντήσει:

"Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα σήμερα όπως αυτό, ανθρώπων που αναρωτιούνται αν έχω το δικαίωμα να ζητάω την ιδιωτικότητα αυτή. Καταλαβαίνω την Κατερίνα και την νιώθω. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα και οποία εκπομπή έχω παρουσιάσει εγώ Ποτέ μα ποτέ δεν έχω παραβιάσει την επιθυμία οποιοδήποτε ανθρώπου επιθυμεί ιδιωτικότητα, με μοναδική εξαίρεση ανθρώπους που έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα. Έχουμε παραστεί μόνο όπου μας ζητήθηκε ή μας επιτράπηκε. Ειδικά σε τραγικά γεγονότα όπως αυτό. Το δικαίωμα μου αυτό λοιπόν απορρέει μέσω του σεβασμού που ως τώρα έχω αποδώσει. Αυτά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ