Follow us

Λάμπρος Κωνσταντάρας | Τα "καρφιά" του πατέρα του για την αποχώρησή του από το Survivor

"Μα πώς θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις", έγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Λάμπρος Κωνσταντάρας | Τα 'καρφιά' του πατέρα του, Δημήτρη, για την αποχώρησή του από το Survivor

Από το Survivor αποχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Λιανός. Ο δημοσιογράφος είναι πια ελεύθερος να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη , τη σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου και τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο Open.

Η αποχώρησή του από το reality ωστόσο δεν πέρασε ασχολίαστη από τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα, που θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Λάμπρος Κωνσταντάρας | Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι του στα Νότια Προάστια

Αφού επεσήμανε την αγάπη που έτρεφαν για αυτόν οι συμπαίκτες του, την υποδειγματική στάση που επέδειξε και τη μαχητικότητά του, έκανε λόγο για αδικία αλλά και για στημένη αποχώρηση.

Λάμπρος Κωνσταντάρας | Τα "καρφιά" του πατέρα του για την αποχώρησή του από το Survivor

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"Έφυγε λοιπόν νωρίς – όπως το είχαμε μάθει – ο Λάμπρος από το Survivor γιατί… γιατί έτσι. Κάπως έτσι τα είχαν τα είχαν υπολογίσει. Έφυγε μέσα στις σφιχτές αγκαλιές, τα δάκρυα, τα χειροκροτήματα των παικτών της ομάδας του και των αντιπάλων. Κύριος πήγε, κύριος έφυγε, μέσα σε έκπληξη, απορία και αγάπη.

Αναρτώ τη φωτογραφία από την τελευταία νίκη του. Ένας "διάσημος μαχητής”. Που τους κατέκτησε όλους με τη στάση του, τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα του. Το άδικο ουκ ευλογείται. Γυρίζει στους ανθρώπους του και τη δουλειά του. Πάμε γι’ άλλα αγόρι μου. Τα καλύτερα έρχονται.

Μα πως θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Τόσες ώρες στεναχωριόμουνα. Τώρα...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ