Follow us

Sharon Stone | Ο πατέρας της τη χτυπούσε με τη ζώνη και ο παππούς της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια της star και οι συμβουλές να μην τολμήσει ποτέ να μιλήσει.

MissBloom TEAM
Sharon Stone Splash News / Ideal Image

Δεν μασάει τα λόγια της και έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να τα βάλει και με το ίδιο το Χόλιγουντ, το οποίο υποστηρίζει ότι της γύρισε την πλάτη όταν εκείνη αρρώστησε με ανεύρυσμα το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Η Σάρον Στόουν είναι μία γυναίκα που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου και συνεχίζει να στέκεται όρθια και να εμπνέει τις υπόλοιπες γυναίκες εκεί έξω που την αγαπούν και την εκτιμούν. Το πιο πρόσφατο χτύπημα της μοίρας, η απώλεια του ενός έτους ανιψιού της - γιου του αδερφού της - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το πιο πρόσφατο χτύπημα της μοίρας, η απώλεια του ενός έτους ανιψιού της - γιου του αδερφού της - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μέσα από το βιβλίο της "The Beauty Of Living Twice" η διάσημη ηθοποιός μιλάει γτια τα παιδικά της χρόνια και τις εφιαλτικές στιγμές κοντά στον πατέρα και τον παππού της. "Περίμεναν από εμένα να είμαι τέλεια. Να μην μιλάω, να μην παραπονιέμαι και να τα κάνω όλα σωστά. Ήταν τόσο βαρετό όλο αυτό". Ο πατέρας της, Τζόζεφ Στόουν είχε αντιληφθεί το υψηλό της IQ και την ευστροφία της κόρης του και ονειρευόταν να την κάνει μηχανικό προκειμένου να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας. "Ο πατέρας μου κατέρρευσε όταν ασχολήθηκα με το μόντελινγκ και τον κινηματογράφο. Παρόλο οπου έβγαλα πολλά περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλαν ποτέ οι γονείς μου", λέει.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ