Follow us

Βαλάντης για Μυριέλλα | "Σαν άντρας δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άλλο άντρα"

"Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι λίγο ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές. Είμαι της πατριαρχικής σχολής".

Βαλάντης Μυριέλλα NDP

Καλεσμένος στο "Love It" βρέθηκε το μεσημέρι της Παρσκευής 11 Φεβρουαρίου ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής που αποχώρησε από το Survivor και έχει πια επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, απάντησε σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα όπως η σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και όλες οι εντάσεις που προκαλούσε στον Άγιο Δομίνικο.

"Λόγω των κοριτσιών, περισσότερο της Αθηνας, της Ευρυδίκης και του Πηλίδη, συνέχισα το θέμα με τη Μυριέλλα. Δικαιολογούσα τη Μυριέλλα, έκανα λάθος να συνεχίσω το θέμα χωρίς να το θέλω. Υπήρχε μια προτροπή.

Αυτό αποδεικνύεται από την ψηφοφορία. Όταν στηνόταν η τελευταία ψηφοφορία, προσπαθούσαν να στήσουν τη Μυριέλλα στον τοίχο, εμε΄να μου γινόταν η πρόταση να ψηφίσω τη Μυριέλλα αλλά εγώ ήμουν σιωπηλός μέχρι το βράδυ γιατί ήξερα ποιον θα ψηφίσω.

Είχα ψηφίσει την Αθηνά, όχι τη Μυριέλλα. Η Ευρυδίκη, ενώ προέτρεπε τους άλλους να ψηφίσουν τη Μυριέλλα, εκείνη δεν την ψήφισε. Ώστε όταν φύγει η Αθηνά να μπορεί να τα έχει καλά με τους άλλους.

Η Αθηνά δύο φορές με είχε ρωτήσει αν μου αρέσει η Ευρυδίκη. Εγώ απάντησα ότι έχω σχέση, αν θέλω λέει να κάνουμε κάτι για στρατηγικούς λόγους μπορεί να την βοηθούσα. Εγώ εξήγησα στη σύντροφό μου ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα. Με την Ευρυδίκη δεν είχα κόντρες, εκτός από εκείνη την ημέρα που με έδωσε έτσι, με αυτόν τον τρόπο.

Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι λίγο ο Έλληνας ο άντρας, με τις παλιές λίγο αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω να είναι… Είμαι της πατριαρχικής σχολής. Παλιών αρχών. Όταν έμαθα ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω και πάει να δημιουργήσει και κάτι μέσα, δεν μου άρεσε. Ενώ μας είχε πει ότι είχε σχέση, φερόταν με έναν τρόπο που εμένα με πείραξε. Σαν άντρας δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άλλο άντρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ