Follow us

Αθηνά Ευμορφιάδη | "Έχω περάσει την ίδια αρρώστια με την Ευρυδίκη -Έχω γλιτώσει δυο φορές"

"Αυτά που είπε ο Βαλάντης, δεν λέγονται"

Αθηνά Ευμορφιάδη NDP

Τις καθιερωμένες δηλώσεις που κάνουν όσοι αποχωρούν από το Survivor έκανε και η Αθηνά Ευμορφιάδη στην κάμερα της εκπομπής "Love it”. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων που αποχώρησε οικειοθελώς, αποκάλυψε μάλιστα για πρώτη φορά ότι δέθηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επειδή έχει και η ίδια περάσει καρκίνο δύο φορές.

Όταν έγινε το σκηνικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη για μένα ο Βαλάντης εκείνη την ημέρα τελείωσε. Μίλησε σε μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πάρα πολύ άσχημο συμβάν στη ζωή της, που το έχω ζήσει κι εγώ αυτό το συμβάν.

Το προηγούμενο βράδυ το συζητάγαμε στη φωτιά ότι αυτό που έχει περάσει η Ευρυδίκη το έχω περάσει και εγώ. Έχω γλιτώσει δυο φορές εγώ από αυτό. Μας έλεγε ότι και ο ίδιος έχει περάσει άσχημε με το συγκεκριμένο, και ξαφνικότο επόμενο βράδυ να λες "καλά να πάθεις, σου άξιζε, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος"; Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται.

Είναι η πρώτη φορά που μίλησα ανοιχτά και γι΄αυτό δέσαμε πολύ με την Ευρυδίκη. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα σε άνθρωπο που δε τον γνωρίζω για το πρόβλημα που είχα κάποτε. Αν δεν το προλάβαινα και εγω θα είχα αυτήν την στιγμή...καταλαβαίνεις.

Πέρασα δύσκολα με τη συγκεκριμένη αρρώστια και δεν ήταν μια η φορά, ήταν δυο οι φορές που πάλεψα με αυτό το πράγμα. Γι' αυτό πλέον δεν μπορώ να συγχωρέσω ανθρώπους που μιλάνε τόσο άσχημα σε θέματα αρρώστιας”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ