Follow us

H Κλέλια Πανταζή δίνει ένα σημαντικό μήνυμα για το γυναικείο σώμα και την εγκυμοσύνη

Η Κλέλια Πανταζή μοιράζεται δυο φωτογραφίες που τράβηξε μετά τον τοκετό και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα.

κλέλια πανταζ'η NDP

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στις ζωές τους βιώνουν η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλο, καθώς πριν 40 ημέρες έφεραν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία με τον Λευτέρη Τσάκαλο.

Loading...

Η Κλέλια Πανταζή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram δυο φωτογραφίες που τράβηξε μετά τον τοκετό. Παράλληλα η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο αναφέρθηκε στις αλλαγές στο σώμα της στένοντας ένα σημαντικό μήνυμα.

Η Κλέλια Πανταζή έγραψε χαρακτηριστικά: ''Αποδοχή.. 40 μέρες μετά.. συνειδητοποιείς ότι αυτό το σώμα, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σώμα της αθλήτριας που ήταν κάποτε.. Είναι ένα σώμα που έχει φουσκώσει δυο φορές και ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.. Είναι ένα σώμα με τις τομές του, τις ραγάδες του, την χαλάρωση του.. Είναι ένα σώμα που έφερε στον κόσμο δυο ζωές.. Τις ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!! Είναι το σώμα μου και το αγαπώ όπως και αν είναι!! Προς όλες τις μαμάδες εκεί έξω, που παλεύουν ή δυσανασχετούν με την καινούργια τους εικόνα.. Είστε υπέροχες! Να σας αγαπάτε και να σας αγκαλιάσετε!! Κρατάτε στα χέρια σας ό,τι πολυτιμότερο..! (Η φωτογραφία είναι την επόμενη ακριβώς ημέρα από τον τοκετό)''.

Δες την ανάρτησή της παρακάτω:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ