Follow us

Δήμητρα Ματσούκα για #MeToo | "Το τεκμήριο της αθωότητας είναι από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας"

"Πιστεύω ότι ο Νίκος Στραβοπόδης έχει αδικηθεί".

Δήμητρα Ματσούκα NDP

Στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός που τη σεζόν αυτή πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη "Μαθήματα Κωμωδίας", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, η Ναταλία Γερμανού τη ρώτησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τον Νίκο Στραβοπόδη.

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών είχε δηλώσει:

"Δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ προσωπικά περιμένω να δω τι θα πει η δικαιοσύνη για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, δυστυχώς δεν σημαίνει πάντα ότι λέει αλήθεια ο καταγγέλλων… Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί", είχε πει η Δήμητρα Ματσούκα.

Στην εκπομπή του Alpha λοιπόν είπε:

"Δεν ανακάλυψα την Αμερική, είπα απλά ότι πρέπει οι άνθρωποι να περιμένουν να τελεσιδικήσει μια ιστορία. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας. Είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμά μας, στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του ανθρώπου. Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες".

Τέλος, όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε για την περίπτωση του Νίκου Στραβοπόδη, η Δήμητρα Ματσούκα δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα.

"Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία".

Δημήτρης Άνθης | Ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του γνωστού ηθοποιού που μήνυσε

Δήμητρα Ματσούκα | "Πιστεύω ότι ο Νίκος Στραβοπόδης έχει αδικηθεί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ