Follow us

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης | Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού: Κατηγορούμενη η ηθοποιός (βίντεο)

Ιδιαίτερα πληγωμένη η ηθοποιός με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μάνος Παπαγιάννης Σοφία Παυλίδου NDP

Μια μεγάλη ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινό" και όσα είδαμε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός πριν από τέσσερα χρόνια είχε καταγγείλει τον συνάδελφό της για ξυλοδαρμό στο πλαίσιο της παράστασης Πετάει Πετάει όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 λοιπόν το οποίο μετέδωσε η Κέλλυ Χεινωπόρου, υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, στο εδώλιο ως κατηγορούμενη θα καθίσει πρώτη η Σοφία Παυλίδου και όχι ο Μάνος Παπαγιάννης.

Αν και ήταν εκείνη που τον μήνυσε πρώτη, θα κάτσει στο εδώλιο έπειτα από μήνυση του τότε συμπρωταγωνιστή της, η οποία και ακολούθησε της δικής της. Ο λόγος είναι ότι οι δύο μηνύσεις, παρόλο που αφορούν σε συναφή εγκλήματα, δεν "χρεώθηκαν" στον ίδιο εισαγγελέα.

Η μήνυση του ηθοποιού λοιπόν θα εκδικαστεί στις 4 Μαΐου 2022, οπότε η Σοφία Παυλίδου, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πολύ πληγωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, θα καθίσει στο σκαμνί με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης | Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού: Κατηγορούμενη η ηθοποιός (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ