Follow us

10 χρόνια Missbloom | Η Έλενα Γαλύφα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο fashionable digital party

Κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο Miss Missbloom;

MissBloom TEAM
10 χρόνια Missbloom | Η Έλενα Γαλύφα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο fashionable digital party

Ας υποθέσουμε ότι σου ανέθεταν τη δημιουργία μιας guest list για ένα πάρτι περιοδικού μόδας. Σίγουρα από αυτή δεν θα έλειπε το όνομα της Έλενας Γαλύφα, που έχει πια εδώ και τόσα χρόνια καταφέρει να ταυτιστεί με το αντικείμενο.

Έτσι σκεφτήκαμε και εμείς όταν έπρεπε να διοργανώσουμε το διαδικτυακό πάρτι για τα 10 χρόνια που έκλεισε το Missbloom.gr. Πέρα όμως από την αγάπη της για τη μόδα, οι λόγοι ήταν και συναισθηματικοί, αφού η fashion Influencer αποτελεί για εμάς πλέον ένα μέλος της παρέας, μια από τις Missbloomers που έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι του site εδώ και μια περίπου δεκαετία.

Έτσι, στο διαδραστικό digital party που ετοιμάσαμε με οικοδέσποινα ένα ακόμη δικό μας κορίτσι, την Ελένη Βουλγαράκη, είπε αμέσως το "ναι" και μας έβαλε όλους στους δικούς της loud ρυθμούς.

Μαζί της στο studio του Missbloom, εκτός από μερικά στιλάτα outfits και τις γνώσεις της στη μόδα, έφερε το γέλιο της, τις χαρούμενες φωνές και το μπρίο της, τον αυθορμητισμό και τις απίστευτες ατάκες της.

Και τα πράγματα κυλούσαν κάπως έτσι...

10 χρόνια Missbloom | Η Έλενα Γαλύφα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο fashionable digital party

Το ροζ πλατό την περίμενε, μαζί με την παρουσιάστρια του απαιτητικού quiz που είχαμε ετοιμάσει και εκείνη πήρε αμέσως τη θέση της για να μας βάλει τα γυαλιά και να μας αποδείξει πόσα ξέρει για τη μόδα.

Καμία έκπληξη: Απάντησε σε όλες της ερωτήσεις σωστά και έτσι κέρδισε επάξια τον τίτλο της Miss Missbloom που της απένειμε με τον πρέποντα τρόπο η Ελένη Βουλγαράκη. Τι σημαίνει αυτό; Κορδέλες, στέμμα, τούρτα και κομφετί.

Strike a pose Elena

Γαλύφα

Όλα κύλησαν πολύ γρήγορα και οι απαντήσεις που έδωσε ήταν άμεσες αφού η μόδα είναι το playground της, θυμίζοντάς μας γιατί βρίσκεται με κάθε της εμφάνιση στην αντίστοιχη στήλη του Missbloom.gr.

Είτε πηγαίνει σε κάποιο event είτε απλά ποζάρει σε ένα ευφάνταστο concept για τον λογαριασμό του προφίλ της στο Instagram (και τις πολλές χιλιάδες ακολούθους που διαθέτει), εξελίσσεται σε πηγή αστείρευτης στιλιστικής έμπνευσης των fashion editors.

Όσον αφορά τα backstage των γυρισμάτων και όσα συνέβησαν πριν και μετά το quiz, ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε για ακόμη μια φορά: Το ροζ studio γέμισε θετικά vibes, γέλια και χαρά.

Φυσικά το video δεν άργησε να γίνει viral, όπως και οτιδήποτε στο οποίο εμπλέκεται. Πάρε μια γεύση από το απόσπασμα παρακάτω:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ