Follow us

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφιδά | Το ρομαντικό ταξίδι για του Αγίου Βαλεντίνου και η δημόσια αφιέρωση

Σαββατοκύριακο στα Λουτρά Πόζαρ.

πυρος δημας

Νέα εβδομάδα, νέα απόδραση για τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα, που εδώ και μερικούς μήνες είναι full in love με τον έρωτά τους να μην κρύβεται. Η είδηση πως οι δυο τους είναι ζευγάρι έγινε γνωστή στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε event που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Αν και ούτε ο Πύρρος Δήμας ούτε η Αφροδίτη Σκαφιδά έχουν αναφερθεί σε αυτού, δεν έχουν διαψεύσει κάτι- πώς να το κάνουν άλλωστε όταν οι φωτογραφίες μιλούν πια από μόνες τους.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο "Πρωινό" πως ετοιμάζουν μια ακόμη απόδραση, μετά τα χιονισμένα Ζαγοροχώρια αλλά και το υπερατλαντικό ταξίδι στην Αμερική. Πού βρέθηκαν αυτή τη φορά λοιπόν;

Όπως μάθαμε πάλι μέσα από το "Πρωινό" και τον Θάνο Βάγιο, ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του αυτό το Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στα Λουτρά Πόζαρ. Μάλιστα, εν όψει και του Αγίου Βαλεντίνου, πρόκειται για ένα άκρως ρομαντικό τριήμεορ.

Περνώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το ερωτευμένο ζεγάρι επέλεξε ένα πριβέ χώρο για χαμάμ, ενώ δεν έλειψε η επίσκεψη σε ταβέρνα της περιοχής, στην οποία η αθλήτρια εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της όταν του αφιέρωσε το τραγούδι "Θα ανάβω με τσιγάρα, θα σβήνω με ποτά".

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφιδά | Το πριβέ λουτρό στα ιαματικά νερά και η αφιέρωση της αθλήτριας στον σύντροφό της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ