Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφιδά | Το ρομαντικό ταξίδι για του Αγίου Βαλεντίνου και η δημόσια αφιέρωση

Σαββατοκύριακο στα Λουτρά Πόζαρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Νέα εβδομάδα, νέα απόδραση για τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα, που εδώ και μερικούς μήνες είναι full in love με τον έρωτά τους να μην κρύβεται. Η είδηση πως οι δυο τους είναι ζευγάρι έγινε γνωστή στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε event που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Αν και ούτε ο Πύρρος Δήμας ούτε η Αφροδίτη Σκαφιδά έχουν αναφερθεί σε αυτού, δεν έχουν διαψεύσει κάτι- πώς να το κάνουν άλλωστε όταν οι φωτογραφίες μιλούν πια από μόνες τους.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο "Πρωινό" πως ετοιμάζουν μια ακόμη απόδραση, μετά τα χιονισμένα Ζαγοροχώρια αλλά και το υπερατλαντικό ταξίδι στην Αμερική. Πού βρέθηκαν αυτή τη φορά λοιπόν;

Όπως μάθαμε πάλι μέσα από το "Πρωινό" και τον Θάνο Βάγιο, ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του αυτό το Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στα Λουτρά Πόζαρ. Μάλιστα, εν όψει και του Αγίου Βαλεντίνου, πρόκειται για ένα άκρως ρομαντικό τριήμεορ.

Περνώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το ερωτευμένο ζεγάρι επέλεξε ένα πριβέ χώρο για χαμάμ, ενώ δεν έλειψε η επίσκεψη σε ταβέρνα της περιοχής, στην οποία η αθλήτρια εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της όταν του αφιέρωσε το τραγούδι "Θα ανάβω με τσιγάρα, θα σβήνω με ποτά".

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφιδά | Το πριβέ λουτρό στα ιαματικά νερά και η αφιέρωση της αθλήτριας στον σύντροφό της