Follow us

Ράνια Τζίμα | Η σχέση με την κόρη της και η επιθυμία απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

"Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία. Θέλεις έναν αδερφό ή αδερφή να παίξεις με κάποιον".

Ράνια Τζίμα: Η κόρη της, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί NDP

Στην εκπομπή "Ελένη" φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου η Ράνια Τζίμα. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική της ζωή, στην οποία φυσικά πρωταγωνιστούν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η κόρη τους, η 5,5 ετών Ελένη.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε για τον χρόνο που περνά μαζί της:

Την αφήνουμε να κοιμάται ακόμη το μεσημέρι, για να αντέχει περισσότερο το βράδυ, γιατί όταν μπαίνω στο σπίτι στις 9 το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εν συνεχεία, όταν ρωτήθηκε για πιθανή απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, εξήξγησε:

Πρώτα από όλα δεν έχω βγάλει από τη σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Το παλεύω δηλαδή μέσα μου αρκετά. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό με το πρόγραμμά μου και αν δεν υπήρχε και η οικονομική ανασφάλεια που πάντα υπάρχει για όλους μας, θα το είχα κάνει ήδη.

Εγώ είμαι μοναχοπαίδι. Δεν ήταν ωραία. Θέλεις τον αδερφό ή την αδερφή σου να παίξεις με κάποιον. Πήγαινα στα πόδια των μεγάλων και άκουγα. Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Θα μου πεις είσαι 41 ετών. Δεν είναι ατελείωτα τα περιθώρια αλλά μέσα μου με ανακουφίζει η σκέψη ότι αυτό είναι ένα παραθυράκι που μπορώ να κρατάω ανοιχτό. Θα ήθελα να το ξαναζήσω κιόλας.

Ράνια Τζίμα | Η εξομολόγηση για την επιθυμία απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ