Follow us

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η γέννηση του γιου της και τα κιλά της εγκυμοσύνης (βίντεο)

Η ηθοποιός έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από τρεις μήνες.

Ευαγγελία Συριοπούλου NDP

Στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Ευαγγελία Συριοπούλου το πρωί της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μαμά, είναι έτοιμη να επιστρέψει και στα επαγγελματικά της καθήκοντα, αφού αναμένεται να την δούμε στη νέα σειρά του Alpha, "Νεοκλασικά".

Εκτός από τη χαρά της για την επιστροφή της όμως, μίλησε και για την εμπειρία της μητρότητας, τους πρώτους μήνες με τον γιο της, αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο εννοείται, έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο γιατί είναι τριών μηνών. Βρίσκομαι εδώ και κάποιες ώρες αλλά έχω κάποιες τύψεις και λέω ότι θέλω να γυρίσω στο παιδάκι μου.

Την πρώτη ημέρα στο γύρισμα ήμουν όλη μέρα στο τηλέφωνο. Το έβλεπα στην κάμερα, ξαναγύρναγα και πάλι τα ίδια. Θα το συνηθίσουμε κι αυτό.

Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ, αλλά μοιάζει πολύ και στον άντρα μου. Δεν αχγωνόμασσε. Και εγώ σαν μανούλα περισσότερο αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, παρά τώρα. Γίνονται όλα μόνα τους. Την πρώτη ημέρα δεν τον έκανα μπάνιο εγώ γιατί φοβόμουν. Τη δεύτερη τον έκανα εγώ, πήρα τον αέρα.

Έχουν μείνει πολύ λίγα από τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είχα πάρει 15 και έχω χάσει τα 12.

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η γέννηση του γιου της και τα κιλά της εγκυμοσύνης (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ