Follow us

Το success story πίσω από την Chiara Ferragni που έχει followers όσο ο πληθυσμός της Ρουμανίας

Με την επιχείρησή της να εκτιμάται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, είναι να αναρωτιέται κανείς πως όλα αυτά άρχισαν από ένα όμορφο κορίτσι που έβγαζε καλές σέλφι.

chiara ferragni Splash News / Ideal Image

Η μεγαλύτερη influencer στον κόσμο με 19 εκατομμύρια followers στο Instagram, όσο δηλαδή ο πληθυσμός της Ρουμανίας, διαχειρίζεται μια επιχείρηση 30 εκατομμυρίων ευρώ, είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στη μόδα, η πρώτη fashion blogger στον κόσμο που εμφανίστηκε ποτέ σε εξώφυλλο της Vogue και όλα αυτά μόλις στα 33 της χρόνια. Το κορίτσι φαινόμενο της μόδας και case study του πανεπιστημίου Harvard, η Chiara Ferragni σβήνει σήμερα τα 33 κεράκια της τούρτας της και το γιορτάζει ποστάροντας φωτογραφίες του εαυτού της. Ότι δηλαδή κάνει τα τελευταία 11 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν η Chiara έδωσε 10 δολάρια για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, που έμελλε γίνει ένα από τα διασημότερα fashion blogs του κόσμου το "The Blonde Salad". Τα όμορφα διορατικά της μάτια έβλεπαν τις δυνατότητες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που της πρόσφερε το Διαδίκτυο. Με τη βοήθεια του τότε συντρόφου της Riccardo Pozzoli ξεκίνησε να ποστάρει δικές της φωτογραφίες παρουσιάζοντας τα αγαπημένα της outfits.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ