Follow us

Σάκης Ρουβάς | Θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη;

''Τον αγάπησα και τον αγαπώ, πέρασα καταπληκτικά μαζί του'' είπε πρόσφατα ο διάσημος τραγουδιστής.

Σάκης Ρουβάς: Θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη; Ο Αλέξης Κούγιας απαντά NDP

Στο Πρωινό μίλησε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που προκάλεσαν σάλο στα social media.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως ο τραγουδιστής δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού στη δίκη που θα ξεκινήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Σάκης Ρουβάς | Θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη;

Δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει τις δηλώσεις του κυρίου Ρουβά. Εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν την προσωπικότητα όταν τον γνώριζε αυτός, και τον παρουσίαζε σαν μία ιδανική προσωπικότητα κι αμέσως δέχτηκε μία ακραία επίθεση από οργανωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από συγκεκριμένους χώρους.

Από ό,τι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση με μία δεύτερη που αφορούσε στα θύματα, λέγοντας αυτονόητα πράγματα. Το θέμα δεν είναι να λυπάσαι τα θύματα, ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, αλλά αν ο Λιγνάδης είναι πράγματι αυτό που είπε ο Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν και αν πράγματι έχουμε θύματα.

Δεν θα καλέσουμε τον κ. Ρουβά ως μάρτυρα υπεράσπισης, έχουμε ήδη καταθέσει τα ονοματωπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να προτείνω ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. Ρουβά. Είναι στο κατηγορητήριο 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά έχουμε άλλους 9 μάρτυρες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη σε μία εκπομπή με αυτό που γίνεται στο δικαστήριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ