Follow us

Δούκισσα Νομικού | "Με τον άντρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί - Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου"

"Το σώμα μου έγινε καλύτερο αφού γέννησα την κόρη μου".

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη: 'Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου' NDP

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς, αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η κοινή τους πορεία μετρά πια 8 χρόνια και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την απόκτηση των δύο παιδιών τους, του Σάββα και της Αναστασίας, να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Μεταξύ άλλων είπε:

Το σώμα μου έγινε καλύτερο όταν γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια.

Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει και αρκετό διάστημα, ήμουν δύο κιλά πάνω από τα φυσιολογικά μου.

Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.

Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας", δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού | "Με τον άντρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί - Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ