Follow us

Celebrity News | Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο "Καλό Μεσημεράκι" & η Κάτια Ταραμπάνκο ξεσπά για όσους την είπαν "κλέφτρα"

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Ελένη Δήμου αποκαλύπτει: "Έκαναν bullying στον Μαρίνο Κόνσολο, με εκνεύρισε που ασχολήθηκαν όλοι με το φιλί" & ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογείται: "Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά".

MissBloom TEAM
yupiii

Αντίνοος Αλμπάνης: "Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά"

Celebrity News | Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο "Καλό Μεσημεράκι" & η Κάτια Ταραμπάνκο ξεσπά για όσους την είπαν "κλέφτρα"

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Κυψέλη" ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στη μάχη του με τον καρκίνο, και στα όσα έζησε μέχρι να βγει νικητής.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δυσκολεύεται να μιλά γι' αυτό το κομμάτι της ζωής του, χωρίς αυτό αν σημαίνει ότι θα σταματήσει να το κάνει: "Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρας λες ότι κάπως αξίζει ο κόπο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει για το περσινό περιστατικό: "Έγραφαν "Μπαίνει η κλέφτρα προσέξετε", δεν είχα κλέψει τίποτα!"

Κάτια Ταραμπάνκο

Η χθεσινή αναστάτωση στο συμβούλιο του νησιού, κατά την οποία ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγόρησε τη Σοφιάννα Αβραμάκη και την Πελαγία Καζολέα ότι κλέβουν προμήθειες, ξύπνησε μνήμες στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Η παίκτρια είχε βρεθεί στην ίδια ακριβώς θέση με τα κορίτσια στον προηγούμενο κύκλο του "Survivor", και θέλησε τώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικότερα, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε στην κάμερα: "Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο de ja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor . Ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου το Survivor τη δικιά μου φουρνιά, και με έπιασε εν παρά πολύ άσχημο συναίσθημα καταπίεσης, θυμού και απογοήτευσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Το παιχνίδι θέλει 'Βρισηίδες'. Δεν θέλει λογικές"

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Στο "Καλό Μεσημεράκι” της Τρίτης εισέβαλε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor πιο αδυνατισμένος και ανανεωμένος από ποτέ συνάντησε στον ΣΚΑΙ τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλους και για όλα για το ριάλιτι επιβίωσης.

"Ήθελα πάρα πολύ να ζήσω την εμπειρία. Ήμουν από τους ανώμαλους. Ήθελα πάρα πολύ. Το έβλεπα κι ήθελα να έχω την εμπειρία να δω πως είναι. Στην αρχή πήγα με φόβο μη ξεφτιλιστώ γιατί τα αγωνίσματα είναι πιο δύσκολα απ΄ ότι φαίνονται. Είναι επίσης και πολλή ώρα και με πολλούς τραυματισμούς” ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη Δήμου: "Έκαναν bullying στον Μαρίνο Κόνσολο, με εκνεύρισε που ασχολήθηκαν όλοι με το φιλί"

Η Ελένη Δήμου ήταν καλεσμένη του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο πλατό της εκπομπής "Αυτός και ο Άλλος". Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο λαμπερό "J2US".

Η παρουσία της έκανε αίσθηση λόγω κάποιων παλιότερων θέσεών της, γι' αυτό και ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο: "Να το ξεκαθαρίσω αυτό, εξακολουθώ να είμαι αρνητική με τα show, με διαγωνισμούς που περνάνε παιδιά που θέλουν να τραγουδήσουν και να κάνουν καριέρα, και μετά τα αφήνουν στη μοίρα τους. Εδώ πρόκειται για κάτι άλλο. Έχουν βγει όλα αυτά τα χρόνια παιδιά που έχουν κερδίσει όλα αυτά τα shows, τα θυμάστε; Μη μου φέρνετε δυο παραδείγματα, τρεις είναι, δεν υπάρχει κανένας άλλος. Σε αυτούς τους τραγούδια τόκους διαγωνισμούς υπόσχονται στα παιδιά ότι θα κάνουν καριέρα, συμβόλαια, δίσκους, χρήματα. Εκεί είναι η αντίρρησή μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: "Δεν μιλάγανε καθόλου. Αισθάνεσαι αμήχανα, δεν τελειώνει ο χρόνος"

Μπέττυ Μαγγίρα

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Η λαμπερή παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στην εκπομπή της "Ποιος είναι πρωινιάτικα", αλλά και στη σχέση της με τον Δημήτρη Μάζη.

Αρχικά, όσον αφορά τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην πρωινή ζώνη, η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε: "Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα, ήξερα ότι θα είμαι σε ένα χωράφι με παρά πολύ μεγάλο ανταγωνισμό ίσως με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που έχει υπάρξει είμαστε πέντε και άλλοι πόσοι που μετά τους συναντάμε. Ήξερα που πάω, το άλλο είναι ότι σε αυτή την εποχή υπάρχουν κακές ειδήσεις αν και η εκπομπής είναι άκρως ψυχαγωγική εκπομπή δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στην επικαιρότητα, αυτό με έχει δυσκολέψει

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ