Follow us

Νατάσσα Μποφίλιου | "Δέχτηκα σωματική επίθεση"

Οι αποκαλύψεις για τον γάμο της, αλλά και το #metoo.

Νατάσσα Μποφίλιου NDP

Στον Ελληνικό FM παραχώρησε συνέντευξη η Νατάσα Μποφίλιου μιλώντας για όλους και για όλα. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, αλλά και στη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που βίωσε στο παρελθόν.

Τέλος τα ξανθά μαλλιά για τη Νατάσα Μποφίλιου | Δες το νέο της χρώμα

Για το πώς είναι να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο για πολλά χρόνια και τον γάμο, είπε:

"Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό.

Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω.

Εν συνεχεία και σχετικά με το κίνημα #metoo που τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στη χώρα μας, η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε ότι

"Μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση. Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά (και εύχομαι να είναι η τλεευταία) το "γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ