Follow us

Μάνος Παπαγιάννης - Σοφία Παυλίδου | Γνωστή ηθοποιός βάζει "φωτιά" στην υπόθεση ξυλοδαρμού

Φαίνεται πως είχε δεχτεί παλαιότερα επίθεση βιαιοπραγίας από τον Παπαγιάννη.

Μάνος Παπαγιάννης Σοφία Παυλίδου NDP

Σε καθημερινή βάση έρχονται πια νέες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση ξυλοδαρμού θα εκδικαστεί στις 4 Μαΐου του 2022, ενώ στο εδώλιο θα κάθεται η ηθοποιός, μετά τη μήνυση από τον συνάδελφό της που θα εκδικαστεί πρώτη. Ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης θα είναι και η Κόνι Μεταξά που ήταν επίσης μέλος της παράστασης "Πετάει Πετάει", το 2018.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου το πρωί της Τετάρτης 16/2 μέσα από το "Πρωινό" στους μάρτυρες υπεράσπισης θα βρίσκεται και μια ακόμη πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει "φωτιά" στην υπόθεση. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως έχει επίσης υπάρξει θύμα του Μάνου Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον Μάνο Παπαγιάννη στο πλαίσιο παλαιότερης συνεργασίας τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους. Η εν λόγω ηθοποιός έπαιζε και στην παράσταση "Πετάει, πετάει" που σημειώθηκε το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

Μάνος Παπαγιάννης - Σοφία Παυλίδου | Γνωστή ηθοποιός βάζει "φωτιά" στην υπόθεση ξυλοδαρμού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ