Follow us

10 χρόνια Missbloom | Η Έβελυν Καζαντζόγλου έφερε τον δικό της αέρα στο απόλυτο digital party

Άφησε για λίγο τα ταξίδια και "προσγειώθηκε" στο ροζ μας studio.

MissBloom TEAM
10 χρόνια Missbloom | Η Έβελυν Καζαντζόγλου έφερε τον δικό της αέρα στο απόλυτο digital party

Είναι γεγονός: Το Missbloom μετρά πια και αισίως 10 χρόνια ζωής, 10 χρόνια που ενημερώνει, ψυχαγωγεί, εμπνέει τις γυναίκες, ενώ παράλληλα εμπνέεται από αυτές. Μόδα, ομορφιά και lifestyle θέματα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια, με βασικό πυλώνα το πώς θα νιώθουμε εμείς οι ίδιες καλύτερα: Women Empowerment και Missbloom περπατούν χέρι-χέρι όλη αυτή τη δεκαετία.

Στο πλευρό μας πάντα είναι μερικές ακόμη συναρπαστικές γυναίκες, που αποτελούν μέρος αυτής της μοναδικής παρέας, στην οποία καθεμία μπορεί να είναι ο εαυτός της και να χαίρει της άνευ όρων αποδοχής. Γιατί τελικά αυτό είναι που έχει σημασία.

Μια από τις παρουσίες που- για πάρα πολλούς λόγους- δεν παύει να μας εμπνέει, είναι και η Έβελυν Καζαντζόγλου. Η Ελληνίδα "Άριελ" (θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πριγκίπισσα της Disney) μοιάζει να είναι και εσωτερικά όσο όμορφη είναι εξωτερικά. Πάντα χαμογελαστή, πρόθυμη, ευγενική και με ευχάριστη διάθεση, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί το ίδιο αποτελεσματικά σε κάθε fashion project.

10 χρόνια Missbloom | Η Έβελυν Καζαντζόγλου έφερε τον δικό της αέρα στο απόλυτο digital party

Αν την ακολουθείς άλλωστε στο Instagram έχεις αντιληφθεί πως για εκείνη η μόδα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμη μαγικό ταξίδι. Έτσι "ταξίδεψε" και στο ροζ studio του εορτάζοντος Missbloom και "προσγειώθηκε" μέσα στα πολλά μπαλόνια για να απαντήσει τις ερωτήσεις μας.

Ποιες ερωτήσεις; Αυτές του quiz που ετοιμάσαμε για το διαδραστικό event μας με θεματολογίες όπως η μόδα, η ομορφιά, οι celebrities και τα social media.

Η playful οικοδέσποινά μας, Ελένη Βουλγαράκη, εξέτασε τις γνώσεις της στιλάτης multitasker, της οποίας η φιλία με το Missbloom μετρά πια πολλά χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, η Έβελυν αρίστευσε, απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις και κέρδισε επάξια τον τίτλο της Miss Missbloom. Ο τίτλος αυτός συνεπάγεται και την στέψη με το μοναδικό φούξια στέμμα που της προσέφερε η hostess του παιχνιδιού. Μετά το στέμμα, φόρεσε την κορδέλα της και έσβησε τα κεράκια της πιο φαντασμαγορικής τούρτας που έχει υπάρξει ποτέ.

Πάρε μια γεύση από όσα συνέβησαν και μείνε συντονισμένη για ακόμη περισσότερα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ