Follow us

Λάκης Λαζόπουλος | "Δεν έδωσα στη σύζυγό μου τον έρωτα που περίμενε"

"Μου έγραφε γράμματα ξέροντας ότι θα φύγει πριν από εμένα".

MissBloom TEAM
Λάκης Λαζόπουλος NDP

Καλεσμένος της Ανίτας Πάνια στην εκπομπή "Ανοιχτά" βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν και η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου μέσα από το Open, πήραμε ήδη μια γεύση μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού, "Ποιος είναι Πρωινιάτικα".

Όπως βλέπουμε σε ένα απόσπασμα που φιλοξενήθηκε εκεί, ο ηθοποιός μίλησε με πολύ τρυφερότητα αλλά και εξομολογητική διάθεση για τη σύζυγό του, Τασούλα, που έχει φύγει από τη ζωή.

Με την Τασούλα δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον, αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Κατά περιόδους απομακρυνόμουν εγώ, ξαναπήγαινα, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Δεν πήραμε διαζύγιο. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι αλλά με την κατανόηση ότι δε μπορώ να βρω έναν άλλο άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα.

Νομίζω ότι αυτά που είχα που είχα και μπορούσα να δώσω, και παραπάνω από αυτά που μπορούσα να δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως αυτό τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από εμένα. Το όνειρό της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν της το έφερα σε πέρας εγώ.

Κάποια στιγμή, παίρνει η γραμματέας μου και μου λέει "βρήκα κάτι γράμματα που σου έχει γράψει”. Κούτα ολόκληρη. Έγραφε τα γράμματα αυτά ξέροντας ότι θα φύγει πριν από εμένα από το 1978-79. Είναι γράμματα που τα γράφει από τον καριό που με γνωρίζει.

Μέσα από αυτά βλέπω όλον τον χαρακτήρα αυτόν που πιέζεται όλα αυτά τα χρόνια για να μη με εμποδίσει εμένα να κάνω αυτό που είμαι, αλλά παράλληλα να μου πει όλα αυτά που αισθανόταν.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ