Follow us

Ησαΐας Ματιάμπα | "Περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κόσμο να περπατάει πιο γρήγορα γιατί νόμιζε ότι θα του επιτεθώ"

Η σπάνια εξομολόγηση του τραγουδιστή.

MissBloom TEAM
Ησαΐας Ματιάμπα NDP

Στην εκπομπή "Ελένη" μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πατρότητα, τη σχέση με τον γιο του, αλλά και με τον δικό του μπαμπά, καθώς και στον ρατσισμό που βίωσε.

Ο ερχομός του γιου μου σίγουρα με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ. Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας πάντα. Ήξερα ότι θα είμαι δοτικός, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήμουν τόσο δοτικός. Ήξερα ότι θα αγαπάω το παιδί μου, αλλά όχι ότι θα άφηνα το παιδί μου απ' έξω.

Η σύζυγός μου είναι η κολώνα του σπιτιού. Αν δεν ήταν αυτή τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και σε εμένα και στην οικογένειά μας.

Η βάση της παιδικής μου ηλικίας παρά τις αντιξοότητες είναι η αγάπη. Ο πατέρας μου έλειπε 5 χρόνια και έλεγα γιατί να συμβαίνει αυτό σε εμάς. Όταν γύρισε ο πατέρας μου, υπήρχε το κλασικό του πρωτότοκου και δεν μπορούσα να τον δεχτώ πολύ εύκολα. Μου πήρε 4 χρόνια για να διώξω τον θυμό και να γυρίσω σελίδα. Τον αγκάλιασα, τον δέχτηκα και άφησα στην άκρη τον θυμό".

(..) Περπατούσα το βράδυ όταν ήμουν πιο μικρός και τώρα και, επειδή ο κόσμος φοβάται και νομίζει ότι θα του επιτεθείς και προχωράει πιο γρήγορα ή κάνει στην άκρη. Εγώ γιατί θα πρέπει να νιώθω άσχημα και να αλλάξω δρόμο ή να περπατάω πιο γρήγορα για να μην νιώθει φόβο;

Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με το ευρύ σύνολο ή με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή και ως προς την κοινωνία και ως προς τον άνθρωπο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ