Follow us

Αλεξάνδρα Ούστα | "Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος - Είχε όμως και τα δικά του σκοτάδια"

"Γέννησα τη μέρα που έκλειναν 6 χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά, περίεργη σύμπτωση".

MissBloom TEAM
Ούστα Μπουλάς NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα” μίλησε το πρωί της Πέμπτης 17/2 η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αρκετές απώλειες που έχει βιώσει, αλλά και τον Σάκη Μπουλά.

Αλεξάνδρα Ούστα | "Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος - Είχε όμως και τα δικά του σκοτάδια"

Όλες οι απώλειες με έχουν σημαδέψει. Κάθε χρόνο έχανα κι έναν άνθρωπο, γονείς, παππούδες. Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρόλο που ο ίδιος είχε τα δικά του σκοτάδια και τις στεναχώριες του. Μου έχει μείνει πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία.

Δε με ενοχλεί τόσο όσο με ενοχλούσε στην αρχή να με ρωτάνε για τον Σάκη. Περνάει μια περίοδος για τον καθένα που χρειάζεται να πενθήσει. Είναι λίγο άγριο αυτό που συνέβαινε εκείνη την περίοδο.

Πια, έχουν περάσει κάποια χρόνια και εγώ έχω αλλάξει, έχω γίνει άλλος άνθρωπος, έχω κάνει την οικογένειά μου. Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση και επειδή δεν έχεις κέφια να σου λένε πήγαινε πιο αργά για να σε πάρω πλάνο ή ότι αν δεν μιλήσει για αυτό το θέμα, δεν τη θέλω στην εκπομπή. Δεν πειράζει ρε φίλε, ούτε εγώ θέλω.

Ήταν μια εξαιρετικά περίεργη σύμπτωση ότι γέννησα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά", είπε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Αλεξάνδρα Ούστα | "Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος - Είχε όμως και τα δικά του σκοτάδια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ