Follow us

Celebrity News | Ο Λάκης Λαζόπουλος για τις τελευταίες στιγμές με τη σύζυγό του & η Ελένη Μενεγάκη για όσα την κάνουν ευτυχισμένη

Η Ελένη Καρακάση για τις εκρήξεις του Πέτρου Φιλιππίδη, η Μίνα Αρναούτη ξεσπά για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη & ο Φοίβος μιλά για τη συμμετοχή του στο "House of Fame".

MissBloom TEAM
yupiii

Λάκης Λαζόπουλος | Οι τελευταίες στιγμές με τη σύζυγό του & το τέλος του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ"

Celebrity News | Ο Λάκης Λαζόπουλος για τις τελευταίες στιγμές με τη σύζυγό του & η Ελένη Μενεγάκη για όσα την κάνουν ευτυχισμένη

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά" ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του Open κατά την οποία αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, την Τασούλα, αλλά και στην καριέρα του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Φοίβος για τη συμμετοχή του στο "House of Fame": " Ήθελα να τα πω με χιούμορ για να μη βγω ο κακός"

φοίβος

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" τον Φοίβο. Ο διάσημος δημιουργός μίλησε για όλα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενος σε στιγμές της μεγάλης πορείας του στον χώρο της μουσικής, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: "Στις 18 Φεβρουαρίου πέθανε αλλά διάφοροι σκοτώνατε και μένα χρόνια"

Μίνα Αρναούτη

Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Λίγο πριν τη μαύρη μέρα, η μία εκ των δύο γυναικών που επέβαινε στο αμάξι του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη, ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δυσκολίες που βίωσε και τα πυρά που δέχτηκε όλο αυτόν τον καιρό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη Μενεγάκη: "Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως υπάρχουν κάποιοι που σ' αγαπούν"

Με μία φωτογραφία εκτός πλατό "χτύπησε" η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Πέμπτης.

Σε μία σπάνια πιο προσωπική δήλωση, μάλιστα, η διάσημη παρουσιάστρια συνόδευσε την εντυπωσιακή της φωτογραφία με το μήνυμα: "Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωη είναι να ξέρεις πως υπάρχουν κάποιοι που σ αγαπούν… (το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας)".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη Καρακάση: "Ήταν πολύ έντονες οι εκρήξεις του Πέτρου Φιλιππίδη - Είχες πάντα μια αίσθηση ότι ήταν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί"

Ελένη Καρακάση

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο "Στούντιο 4” η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1 και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αναφερόμενη στην επαγγελματική τους συνύπαρξη η Ελένη Καρακάση υπογράμμισε: "Έχω δουλέψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Στο θέατρο με σκηνοθετούσε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ