Follow us

Άννα Μενενάκου | "Με έχουν απειλήσει ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ δουλειά και ότι θα με σβήσουν από τον χάρτη"

Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του Σωτήρη Τσαφούλια.

MissBloom TEAM
Σωτήρης Τσαφούλιας και Άννα Μενενάκου NDP

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε η Άννα Μενενάκου. Αν και η εκπομπή δεν έχει ακόμη προβληθεί, το Happy Day εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο βλέπουμε την ηθοποιό να μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε στο παρελθόν και το πώς την αντιμετώπισε.

Σωτήρης Τσαφούλιας | Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Άννα Μενενάκου

"Στον χώρο δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση παρά βλακείες που έτυχε να μπορέσω να αντιμετωπίσω, μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλού και δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήταν βιασμός αλλά ήταν άσχημο πράγμα. Φοβήθηκα.

Ποιο τσαγανό; Όχι τσαγανό δεν υπήρχε, δεν ήξερα που να κρυφτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα, "Θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με”. Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα, σκέφτηκα "πως θα το πω στη μαμά μου αυτό;” γιατί θα στεναχωρηθεί.

Και σε ποιον να το έλεγα μετά από αυτές τις μέρες; Θα μου έλεγαν, "εσύ γιατί πήγες εκεί; Γιατί βγήκες ραντεβού;”, ε δε βγήκα πάντως για να με βιάσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Στον χώρο έχουν γίνει κάποιες μικροβλακείες που όμως ήμουν μικρή και πραγματικά με φόβισαν. Απειλές τύπου, "δε θα ξαναβρείς ποτέ δουλειά, θα σε σβήσω από το χάρτη”. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ, έχει πάρει τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες τι ωραία πράγματα μας είπε και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια.." ανέφερε η Άννα Μενενάκου στον Θέμη Γεωργαντά.

Άννα Μενενάκου | "Με έχουν απειλήσει ότι δεν θα ξαναβρώ ποτέ δουλειά και ότι θα με σβήσουν από τον χάρτη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ