Follow us

Μελίνα Μακρή | | "Κοίταζα το μωρό μου, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα"

Η τραγουδίστρια μίλησε για το μωρό της που βρισκόταν στη θερμοκοιτίδα.

MissBloom TEAM
Μελίνα Μακρή NDP

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μελίνα Μακρή στις 3 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φράνκυ Λούβαρη.

Το μωράκι της είχε χρειαστεί να μείνει σε θερμοκοιτίδα, κάτι που είχε μοιραστεί η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια, λοιπόν μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στην εκπομπή "Happy Day” αποκαλύπτοντας ότι βγήκε ο γιος της από τη θερμοκοιτίδα και πλέον είναι συνέχεια στο πλευρό του.

Χωρίς να μπορεί να κρύψει την ευτυχία της, είπε:

Χθες πήρα τον γιο μου στο σπίτι επιτέλους μετά από 15 ημέρες. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι τον έχω στην αγκαλιά μου. Μου έλειψε τόσο πολύ, ήταν δύσκολες οι ημέρες.

Ψυχολογικά για μένα και για τον σύζυγό μου, γιατί βίωσα τη μητρότητα πολύ διαφορετικά. Δεν είχα το παιδί αγκαλιά, πήγαινα και το έβλεπα λόγω covid-19 μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Με μοριακό. Το κοίταζα μόνο, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Πολύ σκληρό. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα.

Έκανα υπομονή και σκεφτόμουν ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα είναι μία ανάμνηση, δε μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Περίμενα απλά το τηλεφώνημα να πάω να το πάρω.

Ενώ ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, το μωρό ήταν μπλεγμένο με τον ομφάλιο λώρο, δεν κατέβαινε κι έτσι πήγαμε με καισαρική. Γεννήθηκε δύο κιλά και γι’ αυτό έμεινε σε θερμοκοιτίδα. Από τη μία ένιωσα ότι το μωρό βρίσκεται σε καλά χέρια, από την άλλη όσο περνούσαν οι ημέρες μου έλειπε".

Μελίνα Μακρή | | "Κοίταζα το μωρό μου, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ