Follow us

Κόνι Μεταξά | Είναι "ήδη παντρεμένη" με τον Μάριο Καπότση

Οι δηλώσεις της για τα ευχάριστα νέα.

MissBloom TEAM
Κόνι Μεταξά

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κόνι Μεταξά, μετά την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της Μάριο Καπότση. Η νεαρή performer είπε το μεγάλο "ναι" και δέχθηκε με χαρά το εντυπωσιακό μονόπετρο που της προσέφερε.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν αρραβωνιάστηκε και είναι πλέον έτοιμο να αρχίσει να οργανώνει τον γάμο του. Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε η παρουσιάστρια του "Mega Star" μέσα από τα stories της στο Instagram όπου και πόζαρε χαμογελαστή δείχνοντάς μας το μονόπετρο που της προσέφερε ο πολίστας.

H Κόνι Μεταξά απαντάει στα αρνητικά σχόλια για το μονόπετρο που της έδωσε ο Μάριος Καπότσης

Μιλώντας λοιπόν το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα του Breakfast@Star, αποκάλυψε ότι νιώθει ήδη παντρεμένη με τον σύντροφό της.

"Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος.

Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη ήδη από την μέρα που τον γνώρισα, με την καλή την έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ